Hvem havde troet, at de danske mestre fra SønderjyskE skulle åbne sæsonen med to nederlag? Ikke mange i hvert fald, og det skal retfærdigvis siges, at de i begge kampe har tabt efter overtid og straffeslag. Derfor er der ingen tvivl om, at Anders Førsters mandskab vil gøre alt for at få sæsonens første sejr, når White Hawks i morgen aften gæster Sydjysk Sparekasse Arena.

Der er altid en sydende kulisse i Vojens, og stemningen plejer være i top når der er fredagskamp. Noget sønderjyderne elsker, og derfor skal vi være klar fra start af i morgen aften, da der nok ikke er tvivl om, at hjemmeholdet vil forsøge at sætte et stort pres på høgene fra første puck-drop.

Coach Fredrik Johansson glæder sig til sæsonens første møde med de danske mestre, som høgene jo faktisk besejrede i den sidste træningskamp. Men han glæder sig også over sidste uges sejr over Rødovre, og beretter om rigtig god stemning i White Hawks truppen.

-Det er altid skønt at vinde, og samtidig at gøre det i vores første hjemmekamp, var rigtig dejligt. Jeg synes, vi har været tæt på i de øvrige kampe også, så rigtig skønt at det lykkedes i fredags. Nu skal vi fortsætte, og levere endnu bedre præstationer end hidtil, lyder det fra Fredda.

Han sætter også ord på morgendagens opgør i Vojens.

-Det vigtigste er, at vi har en god disciplin i kampen. Det gælder i alt hvad vi foretager os. Vi skal udnytte vores chancer, og så skal vi forbedre os i både powerplay og boxplay, lyder det fra Fredda, der også kommer med en opdatering på Jesper Thörnbergs skade, som han pådrog sig i kampen mod Rødovre.

-Vi har næsten alle tilgængelige i morgen, og eneste spørgsmålstegn er faktisk Jesper Thörnberg. Det er en dag til dag skade, så tiden vil vise, om han spiller i morgen, lyder det fra Fredrik Johansson.

Der er kampstart i Vojens klokken 19:00, og vi håber at se mange White Hawks fans i det sønderjyske inferno i morgen.


Manglende disciplin, da White Hawks tabte i Vojens To point til White Hawks, da man sejrede i overtid