Turen går i morgen aften til Herning, hvor Mieritz, Bau og de andre Herning spillere står klar med favoritværdigheden.

I morgen går det igen løs for White Hawks vedkommende i Metal Ligaen, når turen går til Herning. Her venter topholdet Blue Fox, i det der på forhånd ligner en svær opgave for høgene.

Men intet er umuligt i ishockey, og to fornuftige indsatser hidtil i sæsonen, der har kastet to 2-0 nederlag af sig, gør, at man trods alt stadig har tro på det kan lade sig gøre at få et eller andet med hjem fra KVIK Hockey Arena.

Morgendagens hjemmehold har vist stor styrke gennem det meste af grundspillet, og det er fortjent at de ligger på førstepladsen på nuværende tidspunkt. Det er et hold uden de store svagheder, og hockeyoptimisten er stor blandt fansene i Midtjylland. Derfor er favoritværdigheden naturligvis også på midtjyske hænder i morgen aften.

White Hawks manglede i seneste kamp mod Odense, Alex Bumagin, Christoffer Åkesson og Jonas Jakobsen. Det lysner for alle tre, men om de er med i bussen til Herning i morgen, er stadig uvist. Én ting er sikkert. Radek Cip holder pause i morgen, og det gør han faktisk i det meste af december, da han i går blev idømt 7 spilledages karantæne.

Derfor skal der rykkes lidt rundt i nogle ting i kæderne, og Pelle Hånberg og Kim Karlsson har hele ugen arbejdet intenst på at gøre holdet klar til morgendagens opgør.

Igennem de seneste mange år har vi altid haft tradition for at have mange fans med til udekampene i Herning. Nu er det en fredag aften, så vi håber, spillerne kan mærke støtten fra en koloni af høge-fans i morgen.

Der er kampstart klokken 20:00, og vi er selvfølgelig med på sidelinjen og har et referat klar når opgøret er spillet færdig.


White Hawks nederlag i Midtjylland Bulldogs viste tænder og straffede et tamt White Hawks hold