Dagens helt store nyhed er jo, at Mads Larsen har forlænget sin aftale med Frederikshavn White Hawks. Det er ikke bare endnu en back, som høgene har fået på holdkortet for en sæson mere. I mine øjne er Mads Larsen én af de allerbedste på sin plads i hele ligaen, og Larsen har taget nye skridt i sin hockeyudvikling i alle de sæsoner, han har været i Frederikshavn. TV2-kommentator Jimmy Bøjgaard sagde det måske allerbedst, da han i forbindelse med tv-kampen mod Rungsted anerkendte, at Mads Larsen måske er for god til Metal Ligaen. Det er jeg tilbøjelig til at give ham ret i, og det sætter jo vigtigheden af aftalen fint i relief.

White Hawks har holdt en kortere og ret ufrivillig pause. To kampe mod Rødovre Mighty Bulls er blevet aflyst på grund af coronasmitte i Mighty Bulls-lejren og erstattet af to gange halvandet point til begge parter. Det er svært at sige, hvorvidt pausen er kommet belejligt, for høgenes resultater lige inden var af svingende karakter. En uventet, men ret imponerende udesejr i Runsted blev vekslet til en øretæve i Vojens mod SønderjyskE. Og så er vi endda nok nogle stykker, der synes, at formen hos White Hawks alligevel har været støt stigende. Fire point mod Aalborg Pirates var på alle måder i orden, og det samme var naturligvis den solide 7-2 sejr over Odense Bulldogs.

Det er i øvrigt igen Odense Bulldogs, der står på den anden side, når White Hawks genindtræder i Metal Ligaen og tirsdag aften atter er i aktion. Odense er stort set afskrevet i forbindelse med at nå en kvartfinale, men fynboerne har alligevel valgt at forstærke sig på flere poster. Alene af den grund er holdet ikke en walk over, og selvom de i flere kampe er løbet ind i halv- eller helstore nederlag, så er det ikke et hold, man bare slår. Så der venter høgene en udfordring, man skal være klar til.

Odense Bulldogs – Frederikshavn White Hawks spilles tirsdag aften klokken 19.00. Du får naturligvis et fyldigt referat her på sitet umiddelbart efter sidste face off.


Lucas A: Det bliver ikke nemt i aften Mads Larsen forlænger med White Hawks