Via dit medlemskab i Erhvervsklubben får du blandt andet

Der er rig med muligheder for at pleje kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere via ishockeysporten i Frederikshavn. Det kan være i form af billetter og ved VIP-Arrangementer, hvor vi har ca. 200-300 spisende gæster inden kampstart.

Til arrangementer i erhvervsklubbener er der et kampoplæg som præsenteres af træner, mulighed for at nyde opvarmningen fra balkonen. Reserverede siddepladser i Erhvervsklubbens område, fri øl/vand/vin, samt kaffe, the og kage i pausen. Arrangementerne starter op til 2 timer før kampstart.

Yderligere fordele i erhvervsklubben:

  • Middag før alle fredagskampene
  • Let traktement i første periodepause ved øvrige kampe
  • 5 stk. gæstebilletter til grundspilskampene. Dog ikke med spisning ved fredagskampe). Der kan max. bruges 1 stk. gæstebillet pr. kamp pr. medlemskab
  • Mulighed for at købe ekstra gæstebilletter til en pris af DKK 395 ekskl. moms. (Børnebilletter DKK 150 ekskl. moms. Gæstebilletter til fredagskampene inkl. spisning koster dog DKK 495 ekskl. moms.)
  • Sidst men ikke mindst bliver du en del af Nordjyllands største netværk, hvor der allerede er solgt over 280 siddepladser.

Det er vores ambition at skabe en god og afslappet atmosfære, hvor vores gæster kan netværke eller have en hyggelig aften sammen med kollegaer.

Ønsker du yderligere information kan der sendes en mail til rene@elitenord.dk, eller ringe på 24894070