Frederikshavn White Hawks tabte godt nok søndagskampen i Vojens til SønderjyskE. Men man hæfter sig ved, at det først skete efter straffeslag, og høgene leverede alt i alt en flot kamp. Frederikshavnerne var nede både 2-0 og 3-1, men alligevel fik man trukket opgøret ud i forlængelse, efter at Daniel Trjulja med sit andet mål fik udlignet kort før den ordinære tids udløb.

Onsdag aften tager White Hawks så imod Rungsted Seier Capital, og det ser på forhånd ret interessant ud. Begge hold byder i øjeblikket ind på at være en del af det kommende Final 4. Rungsted indtager Metal Ligaens 3-plads og har skrabet 12 point sammen hidtil. White Hawks er nummer 5 med 9 point, men har til gengæld en kamp i hånden i forhold til Seier Capital. Med en hjemmesejr onsdag aften vil de to hold ligge side om side, og man behøver ikke den store eksamen i noget som helst for at forstå, at det på alle måder vil intensivere spændingen om placeringen af de fire øverste pladser, der altså til sidst giver plads i Final 4.

Onsdag aften står ikke kun i ishockeyens tegn. Holdene i Metal Ligaen har i denne sæson løbende hædret Danmarks veteraner. I morgen er der hyldest i Nordjyske Bank Arena til veteranerne, og det kan man kun lette på hatten for. Der er på alle måder tale om en god og velfortjent anerkendelse af nogle mennesker, der har risikeret det meste for, at alle vi andre kan leve det liv, vi gerne vil. Alene af den grund vil det være på sin plads, at tilskuerpladserne er fyldt op mod Rungsted.

Og så ser man ellers frem til en spændende ishockeykamp. White Hawks har fået tømret en god enhed sammen, og man leverer i de fleste kampe. Modstanderen onsdag aften – altså Rungsted Seier Capital – er altid attraktiv at se på. Holdet har især mange offensive kort at byde på, og det er eksempelvis altid en nydelse at se på spillere som Markus Olsson og Mattias Persson.

Frederikshavn White Hawks – Rungsted Seier Capital spilles onsdag klokken 19.00.


Kamp magasinet pucken varmer op til Veteranmatch mod Rungsted Seir Kapital Stærk fight, og flot comeback, sikrede høgene et enkelt point i Vojens