Frederikshavn White Hawks spiller tirsdag aften sin træningskamp nummer to. Modstanderen er Herning Blue Fox, og høgene skal forsøge at revanchere fredagens knebne 3-4 nederlag til Aalborg Pirates. White Hawks leverede en fornuftig indsats mod de danske mestre fra Pirates, og man skabte en del muligheder undervejs, der kunne have givet udbytte. Aalborg stillede uden en del etablerede spillere, men det skal ikke tage noget fra en fin høgeindsats.

Tirsdag aften er der tale om en lille revanche. Herning Blue Fox blev jo endestationen, da White Hawks i foråret spillede kvartfinale. To hjemmesejre i serien mod Mathias Bau og Co. var ikke tilstrækkeligt, og derfor gik frederikshavnerne tidligt på sommerferie. Blue Fox nåede hele vejen til finalen, hvor man trak det korteste strå mod Aalborg Pirates, men man satser igen i år på at nå langt. Herningenserne har hentet flere spillere med flotte cv´er til Heden, og det står skrevet i granit, at Blue Fox igen i denne sæson bliver svære at have med at gøre. White Hawks havde det svært mod dem i sidste sæson, og man vandt kun en enkelt af de seks indbyrdes kampe i grundspillet. Så tog man to i kvartfinalen, som jeg nævnte, men det var ikke nok til avancement.

Keeper Tadeas Galansky var ikke med i Aalborg. I hans sted stod Kevin Frydkjær, og han havde Magnus Johnsen som backup. Nyindkøbte Todd Winder var heller ikke med, men forhåbentlig spiller de begge tirsdag aften mod Herning. Mikkel Bertelsen er kommet hjem efter sit ophold i Herlev, og han var på pletten fra start og fik scoret.Fra min stol hjemme i privaten lignede det ellers, at målet skulle tilskrives Rasmus Søndergaard, men Bertelsen fik åbenbart snittet skuddet og blev tilskrevet scoringen. Så fik man ham i gang, og det er godt. Christopher Frederiksen – den nye kaptajn – fik et par løse muligheder, og det samme gjorde Robin Johansson, men i sidste ende vandt Pirates altså opgøret 4-3.

Tirsdag aften kan du ved selvsyn konstatere niveauet på dette års White Hawks-hold. Kampen spilles klokken 19.00.


White Hawks tabte stort til Herning Video: Emil Marcussen