300 kamps-jubilar Christopher Frederiksen fik en hovedrolle i en kamp, der til tider så lidt rodet ud. En flot 3. periode afgjorde kampen.

Frederikshavn White Hawks – Rødovre Mighty Bulls 5-2 (1-1, 1-1, 3-0)

Lad endelig stimen fortsætte for White Hawks, der inden aftens kamp, kan mønstre en winningstreak på fem kampe. Men aftens modstander bør absolut ikke undervurderes. De formåede at stange SønderjyskE ud af Rødovre Centrum Arena i deres sidste møde. White Hawks bærer dog favoritværdigheden på sig, eftersom de har vundet de seneste fire opgør i mod Rødovre.

Næste kamp for Frederikshavn White Hawks er torsdag d.24.11. kl.19.00 ude mod Esbjerg Energy

Første periode

Hoveddommer Thomas Buchardt Andersen havde knap nok kastet pucken i kampens første Faceoff, inden tilskuerne skulle op af stolene. 300 kamp jubilar Christopher Frederiksen bragte White Hawks foran med en kontrolleret baghånd. En rigtig god start for hjemmeholdet. Men i ishockey går tingene stærkt. Mindre end to minutter senere blev Høgene ramt at en to minutters udvisning ved Alexander Bumagin, der ellers sjældent ender i straffeboksen. Dette overtal udnyttede gæsterne kynisk og kunne udligne til stillingen 1-1 ved Mads Eller. To mål indenfor fem minutter gav forhåbninger om en underholdende dyst.

Efter udligningen pressede Rødovre på for at få føringsmålet, og fik flere gode muligheder for at bringe sig foran. White Hawks havde svært ved at lukke af i slottet foran mål, og det var her Rødovre var mest farlig. Som kampen skred frem, blev den mere præget af rodet spil og en lovende start, gled mere over i en uskøn affære med mange personlige fejl hos begge mandskaber. Hen imod slutningen af kampen, pressede Rødovre igen på at få føringen, og kun dygtighed og lidt held til hjemmeholdet gjorde, at de kunne skøjte til pause uden at være bagud. Perioden endte med lidt dramatik, da en Rødovre back hamrede pucken ind i på halsregionen af Tadeas Galansky, der lige skulle sunde sig lidt, inden han var klar igen.

Anden periode

Næsten ligesom i første periode kom hjemmeholdet bedst fra start og igen var det 300 kampjubilar, der var på spil. Først med en flot styring på et skud fra Mads Falborg Iversen, der var tæt på at overrumple Rødovre keeper William Rørth. Den løse puck havnede foran målet og her fik Alexander Bumagin prikket den ind over stregen til stillingen 2-1. Føringen vækkede ikke kun spillerne med i den grad også det veloplagte hjemmepublikum bag mål.

Hvis ikke man vidste, at det var anden periode der var i gang, så lignede starten af anden periode til forveksling første periode, for ligesom i første periode, fik Rødovre udlignet hurtigt igen. Denne gang ved det der mest af alt lignede en dårlig pasning i White Hawks egen zone. Hvis man har intentionen om at ville udbygge føringen og dominere kampen som hjemmehold med favoritrollen, så må fejl som den ganske enkelt ikke ske.

I tiden 25.48 blev Rødovre ramt af en udvisning for High Stick. White Hawks fik en god mulighed for at igen at bringe sig foran, men et svagt Powerplay endte ud i ingenting og ”skabte” tilmed en kæmpe chance til Rødovre, der kom afsted med to spillere alene mod Galansky, der dog fik reddet pucken. Spillet fungerede slet ikke for Høgene og det svage og til tider usammenhængende spil, tog Pelle Hånberg da også konsekvensen af, da han med mindre end otte minutter igen af perioden, tog en Timeout. White Hawks skulle tilbage på sporet.

Resten af perioden opstod der lidt stilstand i kampen og uden de helt store scoringsmuligheder til nogen af holdene. Hjemmeholdet fik sendt et par fine skud afsted imod William Rørth, uden nogen af skuddene forvoldte ham de helt store problemer. Med White Hawks briller på, var det dog en god måde at slutte en rodet og uskøn periode af på.

Tredje periode

For mange spillere på isen og to minutter i undertal til Rødovre. Ikke den bedste start perioden for gæsterne. Selvom White Hawks ikke fik noget ud af dette Powerplay, så var der en lille snert af mere skarphed i det. Denne skarphed skulle vise sig at være udslagsgivende, da Rødovre atter blev ramt af en to minutters udvisning ca. midt i perioden. Bedst som Rødovre blev fuldtallig fandt hjemmeholdets Daniel Madsen vejen til netmaskerne. Endelig kom belønningen for sliddet i en tid tider rodet kamp. Det er ikke heller ikke alle kampe der skal vindes med poleret hockey.

Hen imod slutningen af perioden var det Frederikshavn der dominerede kampen. Føringsmålet satte gang i hjemmeholdet og Rødovre virkede trætte og frustrerede og forsøgte hele tiden af tirre White Hawks spillerne. Den ”taktik” holder dog sjældent og en helt igennem tåbelig forseelse fra Rødovres Jaeden Martin på Alexander Bumagin afgjorde reelt set kampen. En klokkeklar høj stok i hovedet med 2.29 igen af kampen og bagud 3-2 må siges at være i den hovedløse kategori. En sådan forseelse skal også bare straffes promte, og det var også hvad White Hawks gjorde. Målscore Aleksi Halme, der fik pucken fuldstændig umarkeret foran en prisgivet William Rørth, og hamrede den ind i nettet til stillingen 4-2. Tilbagevendte Radek Cip ville også stemple ind i kampen og lukkede og slukkede med scoringen til 5-2. En fuldt fortjent sejr til Høgene godt bakket op af et feststemt hjemmepublikum, der bestemt bar spillerne fremad i de svære perioder i kampen.

Målscore:

01.26: 1-0 Christopher Frederiksen (ass. Sebastian Brinkmann Andersen, Aleksi Halme)

04.05: 1-1 Mads Eller (ass. Miro-Pekka Saarelainen)

21.25: 2-1 Aleksi Halme (ass. Christopher Frederiksen, Mads Falborg Iversen)

24.35: 2-2 Christopher Alexander Rübenach (ass Måns Hansson, Jacob, Sebastian Bojesen Böll)

48.43: 3-2 Daniel Madsen (ass. Christopher Frederiksen, Santeri Suistio)

57.59: 4-2 Aleksi Halme (ass. Sebastian Brinkman Andersen, Jesper Dahlroth)

58.15: 5-2 Radek Cip (ass. Daniel Olsson Trkulja, Jesper Jensen)

Udvisninger Frederikshavn White Hawks: 1 x 2 min

Udvisninger Rødovre Mighty Bulls: 4 x 2 min.

Tilskuere: 1207

HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Frederikshavn-Rødovre lige her UNLIMITED HOCKEY BLIVER NU ENDNU NEMMERE!