Som en del af opløsningen af restriktioner i Nordjylland, er det igen muligt og have 375 tilskuere i Nordjyske Bank Arena, vi glæder os til igen at kunne byde vores fantastiske fans og tilskuere velkommen i Arenaen.

Som en del af opløsningen af restriktioner i Nordjylland, er det igen muligt og have 375 tilskuere i Nordjyske Bank Arena, vi glæder os til igen at kunne byde vores fantastiske fans og tilskuere velkommen i Arenaen.

Dette betyder også at vi allerede d. 20/11 kan byde jer velkommen og derfor vil der idag kl. 18 sættes billetter til ’’salg’’ på vores webshop/app, til kampen mod Herning Blue Fox d. 20/11 med kampstart kl. 19.30.

Der vil til kampen, ligesom foregående kampe gælde turnusordningen. Det vil derfor sige at hvis du havde billet til foregående afholdte kamp, så vil du først få adgang til at kunne hente en billet d.20/11 kl. 12.

 

Sæsonkortholdere:
Billetter bliver frigivet d. 19/11 kl. 18.00, til dem som ikke havde adgang til forrige kamp.

Hvis ikke billetterne er hentet d. 20/11 kl. 12.00, vil de resterende billetter blive frigivet til dem som havde adgang til forrige kamp.

Billetterne kan trækkes i appen (Metalligaen) eller på http://shop.whitehawks.dk, Her logger du ind med din mailadresse og dit kodeord.

Hvis du har flere sæsonkort på samme bruger, så skal du sende en mail til katrine@elitenord.dk og bestille antal billetter svarende til dine sæsonkort.

Trods Turnusordningen er det stadigt VIGTIGT at du ved om du kan komme til kampen, inden du downloader billetten.

 

Dansk Metal Medlemmer

Som dansk metal medlem kan du hente én billet til Fredagens kamp, der vil til dansk metal medlemmer afsættes 40 billetter. Dansk metal billetter lægges ud d. 19/11 kl. 18.00

Er Dansk Metal billetter ikke trukket inden d.20/11 kl.12.00 vil disse billetter blive frigivet til den alm. sæsonkortholder.

OBS…OBS…OBS…

Du skal medbringe billetten (fysisk eller på app) samt et udfyldt smittesporingsskema, som afleveres i indgangen. Det er derfor ikke nok kun at have sit sæsonkort med!

Vi gør opmærksomme på at det er VIGTIGT at du sætter dig på den plads, som du er tildelt på billetten.

Husk at for at få adgang til kampen, så skal man bære mundbind eller visir når man færdes i Nordjyske Bank Arena. Dog må man gerne tage mundbind/visir af når man er siddende.
 

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, kan du maile til rene@elitenord.dk 

 


Kampmagasinet pucken til fredags kamp RESTRIKTIONER OPHÆVES: Frederikshavn og Herning spiller i morgen