Det gik slet ikke for Frederikshavn White Hawks, da man tirsdag aften gæstede Herning for at møde Blue Fox. Frederikshavnerne blev sendt nordpå med et klart 4-0 nederlag.

Den første periode var lige, selvom Herning kom bedst fra start. Holdet producerede de fleste chancer, men høgene var fornuftigt med i spillet. Det var dog ikke helt ufortjent, at hjemmeholdet fik udbytte af sine anstrengelser. Det skete med knap fem minutter tilbage af perioden. Cameron Brace havde sidste stav på pucken. Skudstatistikken sagde 9-7 i Blue Fox-favør efter første periode.

Herning kom også bedst ud til den anden periode, og man lagde et vist pres på White Hawks. Mathias Seldrup måtte redde sit hold ved flere lejligheder. Men White Hawks bed sig bedre ind i opgøret mod periodens slutning. I det mindste blev det til nogle skud på Simon Nielsens kasse. Men ingen scoringer i midterperioden.

Justin Shugg var flyttet op i førstekæden til Bumagin og Jesper Jensen. Skal man dømme udelukkende fra indsatsen i dag, så behøver Jari Pasanen ikke gøre det forsøg igen. Kæden producerede ikke noget særligt i aften. Til gengæld må samme Pasanen have ærgret sig betydeligt efter kun 44 sekunders spil af den sidste periode. Her kunne gode gamle Mathias Bau nemlig genstarte sin Metal Liga-konto med målet til 2-0. Det lignede en afgørelse på kampen, og troede man ikke på det, så blev det helt sikkert, da Mark McMillan med fem minutter tilbage af kampen gjorde det til 3-0. White Hawks tog Mathias Seldrup ud med to minutter igen og lavede et vildt sats. Det udnyttede Herning til også at gøre det til 4-0. White Hawks havde et enkelt forsøg mod mål i den sidste periode og i kampen som helhed blev det til 16 skud mod mål. Det var færrest af alle i hele aftenens Metal Liga-runde. Det vinder man ikke kampe på.

White Hawks spiller sin næste kamp fredag aften, hvor Esbjerg Energy kommer på besøg.