Sæsonen 2022/2023 blev første år med den nye strategi i Frederikshavn White Hawks. Der blev lagt vægt på, at spillere, trænere, ledelse mv. skulle støtte op, og være rollemodeller, for klubbens værdier (integritet, fællesskab og vindermentalitet).

Vi meldte allerede ud før sæsonen, at når man fremadrettet tog til ishockey i Frederikshavn, ville man se et White Hawks mandskab, der kæmpede en hvis legemsdel ud af bukserne og havde masser af fightervilje.

Man skulle kunne glæde sig over at se flere unge frederikshavnere få masser af spilletid, få lov til at lave fejl og få lov til at udvikle sig. Man skulle se et White Hawks mandskab, der forsøger at spille attraktiv, aggressiv og seværdig ishockey. Og det synes vi, at vi er lykkedes med.

Vi har i denne sæson givet debut til fem af vores egne, unge talenter; Mads Klyvø, Sebastian Holm-Pedersen, Martinus Schioldan, Johannes Borup og Christopher Mulberg. Herudover har vi set en Kevin Frydkjær få flere kampe på mål end tidligere og en Nikolaj Kristensen, der har spillet i første-, anden-, tredje- og fjerdekæden samt Power Play.

Derfor har vi også været meget tilfredse med det arbejde vores trænerteam har udført og den måde, hvorpå de har løst sæsonens udfordringer.

Der er ingen tvivl om, at dette har været et rigtig godt først skridt og at dette er en stil vi ønsker, og forventer, bliver en del af fremtidens White Hawks

Som en del af vores strategi, havde vi også et mål om at styrke vores organisation, hvilket er lykkedes med tilgangen af Anne Jensen. Anne spiller en vigtig rolle bag kulisserne, hvor hun som Operations Manager bl.a. er ansvarlig for spillernes fysiske træning, udstyr, koordinering mv. Herudover sikrer hun, i samarbejde med alle vores fantastiske frivillige, at spillerne får alt det de har behov for.

Rent sportsligt så afslutter vi sæsonen mod et rigtig stærkt herningmandskab. Vi spiller hele serien uden det der på papiret, skulle have været vores førstekæde (Aleksander Bumagin, Jesper Jensen og Radek Cip). Aleksander Bumagin blev skadet mod netop Herning kort før play-off, Jesper Jensen døjede med et par hovedskader i løbet af sæsonen og blev desværre ikke klar til play-off og samarbejdet med Radep Cip ophørte ikke ret langt inde i januar måned – en spiller, der ikke blev hentet en erstatning for.

Alle eksperter havde dømt os ude 4-0 i kampe, men i store dele af serien formåede vi, trods en manglende førstekæde, at spille lige op imod én af ligaens helt klare guldfavoritter. Stor ros til drengene for en helhjertet arbejdsindsats, hvor alle tømte tanken og gav alt hvad de havde.
Den sportslige præstation for sæsonen anses derfor som værende godkendt.

Afslutningsvis skal der endnu en gang lyde en kæmpe tak til alle vores sponsorer og fans. Vi har igen oplevet en kanon stor opbakning og rent sponsormæssigt står vi rigtig stærkt til de kommende sæsoner.
En uundværlig opbakning, men også en opbakning, der viser, at vi har gang i noget af det rigtige og at interessen for ishockey i Frederikshavn stadig er stor/enorm.

Dette var år 1 af vores langsigtede plan og vi glæder os til at bygge på og tage næste skridt i den kommende sæson, hvor vi allerede står væsentligt stærkere end vi gjorde inden starten på denne sæson.

Vi ønsker alle en god sommer og glæder os til at se jer igen i Nordjyske Bank Arena til sæsonen 2023-2024

Sportschef Kasper Kristensen - Direktør René Jørgensen


PRESSEMEDDELELSE: Christopher Frederiksen forlænger med tre år HETAG HØJDEPUNKTER: MÅL OG REAKTIONER fra Frederikshavn-Herning