Jeg skal da lige love for, at man kom ned på jorden igen. Sæsonens første kamp i Metal Ligaen gav Frederikshavn White Hawks en fin 6-1 hjemmesejr over Rødovre Mighty Bulls, og straks steg forventningerne og ambitionerne på holdets vegne. Men onsdag aften – i en moderat tilskuerpakket hal i udkanten af Københavns Vestegn – formåede Rødovre at revanchere sig eftertrykkeligt. Det blev 6-3 til Mighty Bulls, og resultatet gav alle frederikshavnske hockeyfans endnu et bevis på, at træerne på ingen måde vokser ind i himlen.

Fredag aften kan White Hawks så meget passende bruge tiden på hurtigt at slette det alt for kedelige indtryk fra Rødovre. Høgene er i Gigantium for at gøre klar til denne Metal Ligas første store lokalopgør, og det kan såmænd blive svært nok. Aalborg Pirates måtte godt nok ”nøjes” med en overtidssejr i deres første turneringskamp mod Odense Bulldogs, der ellers af mange anses som et af ligaens svagere hold. Men allerede i kamp to så man potentialet hos de røde aalborgensere, da man hev en solid udesejr over Mario Simionis SønderjyskE hjem.

Der er stadig uklarhed om, hvorvidt Justin Shugg endelig kan få sin debut hos White Hawks. Man håber det virkelig, for bulletinerne fra ugens træning fortæller, at han har esser i ærmet, den gode Shugg. Det kan der blive alvorligt brug for i Gigantium. Hvor – i øvrigt – Aalborg Pirates må undvære Lasse Bo Knudsen, der er ramt ad corona.

Aalborg Pirates – Frederikshavn White Hawks spilles klokken 19.30. Michael Eriksson er klatr her på sitet kort efter med et fyldigt referat af kampen.


White Hawks nederlag i lokalopgør Begrænset adgang til White Hawks kampe