Efter 12 år på posten, har Henrik Andersen meddelt, at han stopper som direktør

Efter 12 år som frivillig i stolen har Elite Nord Frederikshavn A/S' Adm. direktør Henrik Andersen valgt, at der skal være mere tid til at nyde tilværelsen.

Henrik Andersen afgang var helt som planlagt, da han allerede for et par år siden gav udtryk for, at han ønskede at stoppe som Adm. direktør. Grundet Covid-19, og den økonomiske usikkerhed det medførte, valgte Henrik dog at tage endnu en tørn for at få navigeret Frederikshavn White Hawks gennem en økonomisk vanskelig tid. 

- Elite Nord Frederikshavn A/S sætter enormt stor pris på de mange frivillige timer Henrik har brugt gennem de seneste 12 år. Henrik har været en af grundstene til, at Frederikshavn White Hawks har været en del af toppen af dansk ishockey i mange år, lyder det fra organisationen. 

- Med et fuldtidsjob som økonomichef hos Chrisfish, og samtidig Adm. direktør i Elite Nord Frederikshavn A/S, har der været nok at bruge sin tid på. På trods af dette, har Henrik dog altid dedikeret sig 110 % til klubben. Derfor er vi også rigtig glade for, at Henrik stadig har lyst til at give en hånd med i bestyrelsen, omend det bliver i en lidt mere tilbagetrukken rolle. 

René Jørgensen, klubbens Sales manager, overtager midlertidigt direktørposten i Elite Nord Frederikshavn A/S.

I løbet af næste uge vil I kunne finde et længere interview med Henrik Andersen på klubbens hjemmeside, hvor det er tid til at kigge tilbage på de 12 år i stolen. 

 


OPTAKT: Esbjerg Energy-Rungsted Seier Capital VIDEO: Højdepunkter fra Odense-Aalborg