Frederikshavn White Hawks vandt tirsdag aften en rigtig fightersejr over Herlev Eagles, og det var den anden mod københavnerne på kun to dage. Dermed har man fået revancheret sig gevaldigt efter det forsmædelige og uklædelige nederlag til Aalborg Pirates for godt en uge siden. Og så er optimismen tilbage i Danmarks nordligste hockeylub.

Den helt store revanche – og måske én, der virkelig vil blive noteret – har man chancen for at tage, når man fredag aften får besøg af netop Aalborg Pirates. Det er svært at glemme dét scenario, som man overværede i Sparekassen Danmark Isarena. Aalborg førte med 9-0 efter ikke en gang en halv kamp, og det lignede noget forfærdeligt. Så slemt blev det trods alt ikke. White Hawks lukkede af i resten af kampen, og man vandt faktisk den sidste halvdel med 2-0. Det har man siden fulgt op på, og to sejre i mellemtiden giver et anstrøg af tillid til, at høgene kan gøre noget mod Pirates.

Skal det lykkes, skal man gøre alt anderledes i forhold til opgøret i Aalborg. ”Vi mødte ikke op”, har flere af White Hawks-spillerne været ude at sige. En anden – jeg mener, det var Jonas Jakobsen på tv – sagde, at man kort og godt skal lade være med at komme bagud. Det giver mening det hele, spørgsmålet er, om det kan lade sig gøre. Men med en god start, fed fight og en smule medgang her og der, så er der naturligvis en mulighed.

Der er med andre ord sat vand over til endnu en spændende aften i Nordjyske Bank Arena, og man kan virkelig håbe på, at der bliver massiv støtte til White Hawks fra velbesatte tribuner. Spillerne hungrer efter at slå tilbage og få slettet det kedelige indtryk, man efterlod mod Pirates sidst. Til det kan man ikke få opbakning nok.

Frederikshavn White Hawks – Aalborg Pirates spilles fredag aften klokken 19.30. Har du besluttet dig for at købe


HERLIG FREDAG AFTEN: White Hawks besejrer Aalborg Pirates GOALSHOW: Se målene fra Frederikshavn-Herlev