Troja/Ljyngby – Frederikshavn White Hawks 0-4 (0-0, 0-1, 0-3)

Kevin Frydkjær storspillede i buret, da White Hawks her til aften vandt den første test på træningsturen til Sverige. Hjemmeholdet ramte ind i en mur, hver gang de forsøgte sig mod den unge høge-keeper. Der var også debut på førsteholdet til Mikkel David, der kommer fra FIKs ungdomsafdeling. Den 17-årige back fik istid i tredje periode, og gjorde en god figur.

Første periode endte uden scoringer, og havde ikke de største højdepunkter. Det blev der rettet op på i anden periode, hvor Jacob Møller fik sendt pucken ind bag hjemmeholdets keeper. En fortjent føring på det tidspunkt i kampen. Kevin Frydkjær diskede op med flere klasseredninger, og hjemmeholdet rev sig i svensker-garnet over de mange forgæves forsøg. En fabelagtig indsats af Frydkjær her til aften.

I tredje periode satte høgene trumf på. Mikkel Bertelsen kunne score på Thomas Søndergaards oplæg, da vendelboerne var i powerplay, og Jesper Thörnberg følte sig hjemme i hjemlandet, og scorede et fantastisk mål, efter assister fra Thomas Spelling og Christopher Frederiksen. De tre har fundet et godt samspil i kæden.

Gorm Topholt fandt Thomas Søndergaard bag målet. Sidstnævnte tog chancen, og via målmandens skøjte, kunne han juble over 4-0 scoringen. Effektivt var det i tredje periode, hvilket glædede coach Fredrik Johansson i White Hawks boksen.

Rigtig god første test i Sverige, hvor White Hawks allerede i morgen skal i ilden igen. Det er i Halmstad klokken 15:00

WHITE HAWKS tabte tæt test i Halmstad efter overtid OPTAKT: Træningslejr i Sverige, men først går turen til København