Turnusordning indføres hos Frederikshavn White Hawks for sæsonkortholdere til ChrisFish Tribunen

Erfaringerne fortæller os nu at ’’først til mølle’’- princippet ikke er den optimale løsning i forhold til afhentning af billetter til kampene. Dette skyldes at vi kan se, at der er mange sæsonkortholdere som endnu ikke har fået chancen for at se en hockeykamp i Nordjyske Bank Arena.

Derfor indfører vi nu turnusordning for at give alle muligheden for at se kampene på skift, dette føler vi efter større eftertanke er den rette løsning og fair for alle parter.
Turnus ordningen træder i kræft pr. dags dato og er gældende så længe restriktionerne for antallet af tilskuere er lavere end antallet af sæsonkortholdere.

 

Turnusordningen fungerer sådan her:

 

Har du haft adgang til kampen mellem Frederikshavn White Hawks og Aalborg Pirates

  • Så får du ikke adgang, til kampen mellem Frederikshavn White Hawks og Odense Bulldogs Med mindre at alle billetter ikke reserveres af dé som ikke var med til kampen mod Aalborg Pirates

 

Har du haft adgang til Kamp 1 eller kamp 2?

  • Så får du først muligheden for at hente billetterne, når tiden er udløbet for afhentningen af billetter til den gruppe af Sæsonkortholdere som ikke har været til kamp 1 eller kamp 2

 

Det vil derfor sige at vi på denne måde sikre at alle får en chance for at se ishockey.

 

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, kan du maile til katrine@elitenord.dk 

Frederikshavn White Hawks – Odense Bulldogs

Billetter til sæsonkortholdere bliver frigivet lørdag d.17/10 kl. 12.00, Husk at billetterne kun kan hentes af de sæsonkortholdere som ikke havde billet til kampen mod Aalborg Pirates.
Hvis ikke alle billetter er reserveret inden mandag kl. 12. vil de resterende billetter frigives til alle sæsonkortholdere.


Dansk Metal Billetter
Der vil være 40 billetter til rådighed for Dansk Metal medlemmer, disse frigives også kl. 12 på lørdag d.17/10. afhentes disse ikke inden mandag kl. 12, frigives billetterne til sæsonkortholdere.

 

Knæk Cancer:

Husk at vi i Frederikshavn White Hawks, har lavet en indsamling hvor vi samler ind til Knæk Cancer.
Du kan støtte med 100kr ved at sende en sms med teksten KC 237553 til 1277

Eller du kan gå ind via dette link og støtte via Mobilepay eller Kort.

https://knaek.cancer.dk/profil/metal-ligaen-%E2%80%93-frederikshavn-white-hawks

#WhiteHawksStøtterKnækCancer #MetalligaenStøtterKnækCancer #PoweredByBouer #YouCantBeatHockey


Landsholdet mod Pressens All Stars spilles i Frederikshavn og sendes på TV2 SPORT Herlev kom for sent i gang, White Hawks vandt fortjent