Direktør Henrik Andersen har skrevet nedenstående nyhedsbrev

 

UFRIVILLIG PAUSE TIL WHITE HAWKS

Det blev desværre bekendtgjort i fredags, at Frederikshavn White Hawks ikke længere kan spille kampe i Metal-ligaen frem til 3. december, grundet nedlukningen af Nordjylland, herunder Frederikshavn Kommune.

Det er naturligvis en meget ærgerlig situation sportsligt, men omvendt respekterer vi myndighedernes restriktioner, og må derfor acceptere tvangsnedlukningen af vores klub, og dermed kampe. Det er naturligvis ikke en sjov tid for spillere, trænere mv. men vi forsøger at få det bedste ud af det, og gøre os klar til kamp igen d. 6. december på udebane mod Odense Bulldogs.

I spillertruppen har vi valgt at opsige samarbejdet med Frederik Bjerrum – hvorfor han ikke længere er i White Hawks truppen. Som tidligere oplyst, havde begge parter en option inden for de første 3 måneder med udgangen af november måned, men grundet vores ufrivillige pause frem til 3. december, giver det god mening at stoppe samarbejdet allerede nu, og vi ønsker derfor Frederik held og lykke i en ny klub.

Det er naturligvis en både hård og svær tid for klubben, både sportslig og økonomisk, hvorfor der arbejdes på begge fronter. I vores ufrivillige pause mister vi fem hjemmekampe uden indtægter overhovedet. Vi håber dog på en eller anden form for kompensation fra Erhvervsstyrelsen, men det er stadig uvist hvordan og hvor meget vi bliver kompenseret.

Vi håber dog, at alle fortsat bakker klubben op i den svære tid, som vi desværre ikke selv er ”herre” over, og vi takker alle for Jeres støtte, og de frivillige for deres arbejdsindsats i klubben. Det er nu vi har behov for at stå sammen, og vise at vi alle har stor passion for ishockey og Frederikshavn White Hawks.

Hilsen Henrik Andersen


RESTRIKTIONER OPHÆVES: Frederikshavn og Herning spiller i morgen Restriktioner lukker White Hawks-kampe ned indtil 3. december