”Det lignede, at ingen af holdene havde lyst til at vinde”. Sådan sagde Odenses Jonathan Brinkmann til undertegnede efter kampen i Nordjyske Bank Arena mellem Frederikshavn White Hawks og Odense Bulldogs. Og lillebror Brinkmann – til Sebastian, altså – var blandt andet inde på manglen på tacklinger og fraværet af powerplays. Der faldt to udvisninger i kampen, én til hver, og derfor var argumentet ikke helt ved siden af.

Men Bulldogs vandt opgøret 5-3, og det skyldes især to ting: fejl i egen zone gav Odenses forwards for let spil, og ved enkelte lejligheder blev de nærmest budt på scoringsmuligheder. Så er det svært at vinde. Når man samtidig selv brænder et stort antal muligheder på en – indrømmet – yderst velspillende Fredrik Bergvik i Bulldogs-kassen, så er manuskriptet til et nederlag fastlagt.

Søndag eftermiddag skal de to hold i ilden mod hinanden igen. Denne gang lægger Odense is til, og forhåbentlig har White Hawks lært af kampen fredag. Rasmus Søndergaard – den erfarne assistent-kaptajn hos høgene – var i minutterne efter Odense-kampen i et interview på Metalligaen.tv inde på, at karakteren af forsvarsfejl, man fik begået, ikke er acceptabelt. Det skal man have rettet op på.

Odense Bulldogs-Frederikshavn White Hawks spilles søndag klokken 15.00.


KAMPTIDSPUNKT præcisering Odense sejr i Nordjyske Bank Arena