ENDELIG!

Efter knap 14 dage på is, er Fredrik Johanssons tropper klar til sæsonens første træningskamp. Som traditionen byder sig, er det lokalrivalerne fra Aalborg Pirates der står på den anden side. I morgen i Nordjyske Bank Arena, og fredag aften i Sparekassen Danmark Isarena.

Det har været et langt sejt forår og sommer at komme igennem som ishockeyfan, men for direktør René Jørgensen har det været hårdt arbejde på Elite Nords kontor. Der er mange ting at glæde sig over i kulissen, lyder det fra en spændt direktør, før morgendagens første kamp.

- Jeg er særligt begejstret over, at vi har formået at sikre betydelige ressourcer til at styrke vores spillertrup. Vi har oplevet en imponerende opbakning, og en dyb forståelse, fra både vores loyale samarbejdspartnere og nye virksomheder, for hvad det kræver at blive et hold i toppen af dansk ishockey. Denne støtte er helt afgørende for vores succes, og det giver os et solidt fundament at bygge videre på. Jeg ser virkelig frem til den kommende sæson, som ikke kun byder på spændende kampe på isen, men også på en række nye initiativer, vi har arbejdet hårdt på at implementere i løbet af sommerpausen.

Vores organisation er blevet forstærket med ansættelsen af en ny medarbejder, der skal være med til at løfte vores ambitioner endnu højere. I samarbejde med en af vores hovedsponsorer, Nordjyske Bank, har vi gennemført en omfattende renovering af Erhvervsklubben, som nu fremstår endnu mere attraktiv for vores samarbejdspartnere. Det nye samarbejde med Royal er en game-changer, der vil bringe en helt ny energi og dynamik til Nordjyske Bank Arena. Vi introducerer også et nyt tiltag for alle studerende, som vi kommer til at løfte sløret for på et senere tidspunkt.

Når det kommer til spillet på isen, ser det også særdeles lovende ud. Kasper Kristensen har ydet en fantastisk indsats, og har formået at sammensætte et trænerteam, der både udstråler høj kvalitet, og har en stærk lokal forankring med tilføjelsen af Christian Schioldan. De har i samarbejde tilført truppen spændende importspillere, som sammen med vores talentfulde danske spillere skaber en stærk og konkurrencedygtig enhed. Jeg er overbevist om, at vi har taget et stort skridt fremad i denne sæson, både hvad angår præstationer på isen, og vores organisatoriske udvikling. Det håber jeg, at alle vil kunne mærke, når vi skyder sæsonen i gang med vores første turneringskamp fredag den 13. september. Men først og fremmest glæder vi os til i morgen, hvor vi kan byde på sæsonens første træningskamp mod Aalborg Pirates, lyder det fra direktør René Jørgensen.

White Hawks mangler til morgendagens kamp Jared Freadrich, men ellers skulle alle øvrige i truppen være klar til kampen, hvor første puck smides klokken 19:00.

Der er gratis entré.

 


PRAKTISK INFORMATION OMKRING AFTENENS KAMP Trænerteamet har valgt sine kaptajner