Søndag eftermiddag står der lokalopgør på programmet, når Aalborg Pirates tager den korte tur til Frederikshavn. Lokalopgør på en søndag er ikke noget vi er vant til, og man burde da også spille kampe som disse på en fredag.

Men hvorom alting er, så er det menuen i morgen eftermiddag, hvor White Hawks skal forsøge at hente noget til en slunken pointtavle. Blot 7 point er det blevet til, her hvor alle hold har mødt hinanden én gang i årets Metal Liga.

Christopher Frederiksen, White Hawks assisterende kaptajn, har bemærket en tæt liga i denne sæson.

-Igen i år, synes jeg at ligaen har taget et step op, og det med at alle kan slå alle igen i år, gør det hele meget spændende. I morgen mod Aalborg skal vi gå ydmygt til kampen, men vi må ikke overlade initiativet til dem. Vi skal ud og arbejde stenhårdt i 60, måske 65 minutter, lyder det fra Frederiksen, der runder en milepæl i morgen eftermiddag.

Det er nemlig Christopher Frederiksens kamp nummer 400 for White Hawks, og han bliver naturligvis hyldet inden opgøret mod lokalrivalerne.

-Det er da noget jeg er stolt af. Det var jo altid en drøm at komme på førsteholdet, da man startede til ishockey, og at det så er blevet til 400 kampe, er da fedt, lyder det fra Frederiksen.

White Hawks er ramt på mandskab for tiden, hvor Jared Freadrich sidder ude en rum tid endnu. Det lysner med Jesper Thörnberg, hvor der er håb om at se ham på is igen inden længe. Sebastian Holm-Pedersen udgik fredag aften mod Rungsted, og er tvivlsom til lokalopgøret i morgen.

Der er kampstart klokken 15:00 i Nordjyske Bank Arena.

 


Aalborg vandt det nordjyske lokalderby efter genistreg TÆT KAMP: Rungsted sejrer i Vendsyssel