De danske mestre fra SønderjyskE står på menuen fredag aften, når Nordjyske Bank Arena igen danner rammen om Metal Ligaen ishockey. De lyseblå fra Sønderjylland har blot spillet 7 kampe i dette års Metal Liga, da holdet også har deltaget i Champions Hockey League. Senest i tirsdags, hvor holdet mødte det finske storhold Tappara Tampere, og leverede en ganske god indsats.

White Hawks tabte onsdag i Herning, men meget kunne have været anderledes, hvis holdet havde scoret på de store chancer der indtraf i første periode. Høgene sad på store dele af opgøret, og leverede den bedste offensive indsats i sæsonen. Nu skal pucken bare ind i kassen, når chancen byder sig.

White Hawks svenske kaptajn, Fredric Andersson, glæder sig til morgendagens hjemmekamp mod de danske mestre.

-Jeg synes, vi som hold har taget mange gode skridt, Ikke mindst i vores forsvarsspil. Hvis vi ser bort fra kampen i aftes i Herning, så har vi været svære at score mål imod. Vi har mere at ønske fra den offensive del, og også i powerplay, hvor vi skal blive skarpere, lyder det fra kaptajnen, der også har opskriften på sejr i morgen aften.

-Vi skal stå op for hinanden i vores forsvarsspil, og så skal vi være klar til at presse hårdt, når de kommer med deres angrebsspil. Derudover skal vi være klar når chancen byder sig foran mål, så vi kan få hul på bylden, lyder det fra Fredric Andersson.

White Hawks må til kampen i morgen stadig undvære Jared Freadrich og Sebastian Holm. Jesper Thörnberg var ikke med onsdag aften i Herning, og er tvivlsom til kampen i morgen. Inden opgøret skal vi hylde Christopher Mullberg for sin kamp nummer 100 i den hvide trøje.

Der er kampstart i Nordjyske Bank Arena klokken 19:30.

 


SønderjyskE vandt ubesværet i Vendsyssel White Hawks solgte sig dyrt, men tabte i Herning