Onsdag eftermiddag sætter White Hawks spillerne sig ind i bussen, og kører til det midtjyske. Her står det på KVIK Hockey Arena, og et møde med Herning Blue Fox. Et af de hold som høgene har besejret i sæsonen, hvor det blev 3-2 efter 12 afviklede straffeslag, og Christopher Frederiksen blev matchvinder.

White Hawks finske back, Santeri Suistio, glæder sig til gensynet med Herning, hvor han havde hjemmebane i sidste sæson.

-Jeg har gode minder fra Herning, og alle behandlede mig rigtig godt, så jeg glæder mig til at komme tilbage og se det hele igen. Vi skal komme ud med stor kampgejst og tro på tingene, så er jeg sikker på, vi har gode muligheder for at få nogle point med hjem, lyder det fra Suistio, der også ser tilbage på de første kampe i Metal Ligaen.

-Vi har spillet mod alle hold, og alle kampe har været tætte. Jeg tror på, at vi nu kan vende disse tætte kampe til vores fordel, da det er de små detaljer i spillet der er afgørende. Nu ved vi hvad vi skal gøre i spillet, for vores arbejdsindsats i kampene har været rigtig god, lyder det fra Suistio.

Svenske Alexander Lunsjö er klar til debut i morgen aften for White Hawks, som desværre igen må undvære Jared Freadrich og Sebastian Holm. Begge er ude i længere tid, og bliver ikke klar på den her side af landsholdspausen.

Der er kampstart i Herning i morgen aften klokken 19:00

 


White Hawks solgte sig dyrt, men tabte i Herning PRESSEMEDDELELSE: 27-årig svensker til White Hawks