Fredag aften går det igen løs i Metal Ligaen for Frederikshavn White Hawks, når Rungsted tager på langfart, og rammer Nordjyske Bank Arena. Det er to mandskaber med gode oplevelser fra seneste kamp, der mødes. Rungsted med sejr over Herning tirsdag aften, og White Hawks med sejr i Esbjerg søndag eftermiddag, godt bakket op af en busfuld supportere, der havde en glad tur hjem fra det vestjyske.

Thomas Søndergaard glæder sig over, at sejrene er begyndt at komme vendelboernes vej.

-Det betyder meget at vinde. Specielt seneste kamp i Esbjerg var god at vinde, efter nederlaget mod Herlev på hjemmebane. Det er altid rart, hurtigt at komme tilbage på sejrssporet, og det giver altid god selvtillid at vinde kampe, lyder det fra Thomas Søndergaard.

Kampen i morgen er en rigtig sekspointskamp, som den erfarne høge-forward glæder sig meget til.

-Det bliver endnu en svær kamp, for Rungsted kommer også med en sejr i baggagen, og har fået en god start på Metal Ligaen. Vi skal gribe kampen an som de andre hidtil, hvor vi fokuserer på vores eget spil, med og uden puck, så vi ikke giver så mange chancer væk. Og så skal vi naturligvis være skarpe på de chancer vi får, siger Thomas Søndergaard.

Skader har den seneste tid præget White Hawks mandskabet, lånespilleren Martin Pärna er vendt retur til Sverige, og Nikolaj B. Kristensen har stoppet karrieren. Så det er et høge-mandskab der mangler lidt til bredden. Det får dog ikke Thomas Søndergaard til at beklage sig.

-Selvom vi har haft skader, og vi havde tre kampe i sidste uge, så har vi haft fire kæder i alle kampene. Dem der er kommet ind har gjort det rigtig godt, så det er bare at fortsætte med at køre på, også selvom nogle af kampene ligger tæt. Sådan har det altid været, og det er helt fint, slutter Thomas Søndergaard.

Han må efter al sandsynlighed igen i morgen undvære Jared Freadrich og Jesper Thörnberg i startopstillingen, når White Hawks går på is klokken 19:30 i Nordjyske Bank Arena. Vi håber at se rigtig mange fans på lægterne, da spillerne har brug for al den opbakning de kan få.

 


TÆT KAMP: Rungsted sejrer i Vendsyssel Indkaldelse til generalforsamling