Det gode ved ishockey er, at der altid er hurtig mulighed for revanche. Kampene kommer som perler på en snor for øjeblikket, og igen i morgen bydes der indenfor i Nordjyske Bank Arena, når Odense Bulldogs kommer på besøg.

Fredagens nederlag mod de danske mestre fra SønderjyskE skal hurtigt vaskes væk, og høgenes canadiske forward, Todd Winder, glæder sig til opgøret mod fynboerne, hvor White Hawks skal rejse sig.

-Vi skal holde os til vores gameplan i morgen aften, komme ud med høj intensitet, og ikke mindst, vindermentalitet. Vi skal fokusere på at være først på pucken, og så skal vi være sultne for at score mål. Det har været et problem her i begyndelsen af sæsonen, så vi skal tage de rigtige beslutninger, i stedet for at lede efter den perfekte pasning, lyder det fra Todd Winder.

De seneste kampe har det været et svækket White Hawks mandskab der er skøjtet på isen, og i fredags manglede man tre udenlandske spillere. Det får dog ikke Todd Winder til at brokke sig.

-Det nemme vil selvfølgelig være at sige, at det bliver sværere når vi mangler folk. Men jeg ser det dog som en mulighed for andre, til at komme ud og bevise sig. Det skal vi også ud og vise i morgen, så alle kan hæve sit niveau, lyder det fra Winder.

Det lysner heldigvis på fraværslisten, hvor Santeri Suistio med sikkerhed spiller i morgen aften. Han var senest fraværende i fredags, hvor han af private årsager var nødsaget til at tage hjem til Finland. Der er heldigvis store fremskridt at spore hos Jesper Thörnberg, hvor der er mulighed for, at han allerede er klar til i morgen. Det afgøres til morgentræningen mandag. Sikkert og vist er det, at Sebastian Holm og Jared Freadrich fortsat sidder ude, med hver deres brækkede hånd.

Selvom forventningerne endnu ikke er blevet indfriet, håber vi, at mange vil indlede efterårsferien med en tur i Nordjyske Bank Arena. Der er kampstart klokken 19:00.


Nedturen fortsætter for Frederikshavn: Odense vandt uden problemer i nord SønderjyskE vandt ubesværet i Vendsyssel