Tirsdag aften går det løs igen, når turen går til Fyn for Fredrik Johanssons tropper. Stoppestedet er Odense, hvor et toptændt Bulldogs mandskab tager imod, i deres første hjemmekamp i sæsonen. Efter det ærgerlige nederlag fredag aften i Aalborg, stiller White Hawks op til anden udekamp i træk. Veteranen Gorm Topholt ser frem til mødet med fynboerne, og har opskriften på en succesrig aften i det fynske.

-Vi skal komme med god fart og intensitet, som vi har vist i træningskampene. Vi har ting, vi skal gøre bedre i forhold til sidste kamp mod Aalborg, men der er i den grad også ting vi skal tage med os. Vi skal være skarpe på vores chancer, og så skal vi kunne lukke ned mod deres pres, lyder det fra Topholt, der fortsætter.

-Odense er et tungt hold, der kommer med masser af fysik. De er samtidig altid rigtig gode på hjemmebane, så det bliver en svær kamp. Men jeg ser stadig en mulighed for, at vi kan nappe en sejr dernede, og det vil vi forsøge, slutter krigeren Topholt.

Der er kampstart på Fyn klokken 19:00 i morgen aften, og Fredrik Johansson har samtlige spillere til rådighed igen, akkurat som i fredags mod Aalborg.


Blake Bennett kom igen og blev matchvinder for Odense VIDEO: Fredrik "Fredda" Johansson