Elite Nord Frederikshavn A/S præsenterede torsdag aften på selskabets ordinære generalforsamling et pænt overskud på driften, hvor driftsresultatet lød på kr. 69.469 før afskrivninger og finansielle omkostninger.

Årets resultat efter afskrivninger og skat lød på kr. 6.693 og var således selskabets 14 år i træk med overskud. Resultat betragtes som tilfredsstillende – ikke mindst set i lystet af store ekstraomkostninger på el og varme på diverse indgået lejekontrakter.

De sportslige målsætninger blev delvist indfriet, da vi kvalificerede os til slutspillet med et meget ungt hold.

Det var en sæson med efterveer fra Covid-19 årene, og det betød et stort arbejde økonomisk at få etableret det store sponsorgrundlag igen og få præsenteret det nye genopbygningsprojekt med unge spillere. Vi kom dog i mål både sportsligt og økonomisk, selvom det har været hårdt arbejde.

Der skal lyde en stor tak til en større sponsorgruppe som gav klubben en ekstraordinær økonomisk støtte i det forgangne regnskabsår. Klubben er både stolt og taknemmelig for sponsorstøtten men også bevidst om at det kræver en stram styring af omkostningerne for den kommende sæson.

Selskabet har positive forventninger til fremtiden både sportsligt og økonomisk.

På generalforsamlingen blev næsten hele bestyrelsen genvalgt, som består af Peter Conradsen, Lars Mølgaard, Dennis Conradsen, Kasper Kristensen og Henrik Andersen. Mette Kammer Pedersen valgte efter eget ønske at fratræde i bestyrelsen. 


White Hawks fik en hockey-lektion af de danske mestre White Hawks møder Aalborg i Gigantium. Et mareridt eller lige det, der skal til?