Den russiske stjernespiller, Aleksandr Bumagin, har underskrevet en ny et-årig aftale med Frederikshavn White Hawks.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at en forlængelse med Bumagin har stået højt på ønskesedlen hos sportschef Jari Pasanen. Russeren er faldt utrolig godt til i Danmark og Frederikshavn, og han har hele tiden haft White Hawks som førsteprioritet til den kommende sæson.  

Grundet de triste Corona tider har det været vigtigt for klubben at få økonomien på plads, hvilket vi har arbejdet hårdt på over sommeren, og som vil fortsætte de kommende uger.

Russerens kompetencer er uomtvistelige, og han bliver igen i den kommende sæson en vigtig brik i bestræbelserne på at holde os i toppen af dansk ishockey. Vi har oplevet hvor vigtig han er, og hans arbejdsraseri offensivt og defensivt er ikke noget man ser hos alle udlændinge i dansk ishockey. Han vil holdet og klubben det bedste, og der står stor respekt om Bumagin i omklædningsrummet, hvor han er yderst professionel.

Vores unge trup til den kommende sæson kommer til at lære meget af russeren, og vi ser alle frem mod den sæson der venter lige om hjørnet. Nu afventer vi bare at Bumagin og hele hans familie får en ny opholds- og arbejdstilladelse gældende for den kommende sæson.

 

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S


Video: Alex Stein Video: Rasmus Søndergaard