En flot og smuk karriere er slut. Trods forhåbninger om et comeback, må Jesper Jensen og Frederikshavn White Hawks indse, at det ikke kan lade sig gøre. Et par alvorlige hjernerystelser har gjort, at Jesper Jensen desværre må indstille karrieren.

En karriere der har bragt ham langt, med over 200 landskampe, deltagelse ved flere VM, og det historiske OL i Beijing. Derudover en imponerende karriere i udlandet, hvor han blandt andet var med til at vinde sølvmedaljer for Brynäs i den stærke svenske SHL. Inden det store udlandseventyr, lykkedes det ham også at vinde sølvmedaljer med Frederikshavn White Hawks tilbage i 2011.

Sportschef Kasper Kristensen udtaler følgende

-Lige siden Jesper blev ramt af sin seneste hjernerystelse, har vi haft løbende dialog med ham. Indtil det sidste, har begge parter håbet, at Jesper kunne genoptage sin karriere, ved siden af sit nye job som assistenttræner for U 16 landsholdet.

-Jesper har givet meget til ishockeyen i Frederikshavn, og gør det stadig, med en plads i FIKs bestyrelse. På isen har vi nydt godt af Jespers kvaliteter over flere omgange, og selvom den seneste sæson blev et helvede rent skadesmæssigt for ham, så var han altid klar til at hjælpe de unge på vej, og vi skylder ham en stor tak, lyder det fra Kasper Kristensen, der fortsætter.

-Vi er ærgerlige over, at hans exit bliver pga en skade, men det helbredsmæssige vægter trods alt højere, og vi glæder os over, at Jesper stadig er en del af ishockeyen, både i Frederikshavn, og på landsholdsplan, slutter Kasper Kristensen.

I forbindelse med en af White Hawks hjemmekampe i begyndelsen af sæsonen, vil vi tage ordentlig afsked med Jesper, så fansene kan hylde ham for en stor og flot karriere.

Med venlig hilsen
Elite Nord Frederikshavn A/S


Video: Robin Johanssson PRESSEMEDDELELSE: Alex Bumagin ny assistenttræner i White Hawks