Det er med stor glæde vi kan offentliggøre, at vi har forlænget kontrakten for den kommende sæson med den canadiske back Kyle Hope

27-årige Kyle Hope kom til Frederikshavn i slutningen af januar, men det blev kun til nogle ganske få optrædener, inden vi desværre måtte lukke sæsonen ned grundet Corona.

Vi fik dog set nogle store kvaliteter hos Kyle Hope i den korte tid, hvor han blandt andet var med i den succesrige weekend i Aalborg, hvor vi hentede Final 4 trofæet. Her gled Kyle Hope ind i truppen i netop den weekend, og han beviste hurtigt sit værd i truppen.

Kyle Hope er også i den kommende sæson tiltænkt rollen som back, selvom han tidligere har optrådt som forward i andre klubber. Han er en offensivt indstillet back, og leverede syv point i den korte tid han nåede at optræde for holdet.

I Kyle Hope er vi heller ikke i tvivl om vi har fået os en publikumsyndling. Han er vellidt i truppen, og hans facon, og spillestil, gør ham også til et idol blandt vores fans. Det nåede vi allerede at se i hans første kampe for holdet. Det er heller ikke nogen hemmelighed, at der siden vi lukkede ned har været mange fans der har efterspurgt en kontraktforlængelse med netop Kyle Hope, og derfor er vi ekstra stolte og glade for, at det nu er gået i orden.

Selv siger Kyle Hope om forlængelsen af kontrakten.

-Jeg er virkelig glad for at skulle fortsætte i Frederikshavn White Hawks. Det er en fantastisk organisation der vil vinde, hvilket tiltaler mig meget. Vi fik vist i sidste sæson at vi kunne vinde et trofæ, og det skal vi bygge videre på i den kommende sæson.

Kyle Hope opholder sig lige nu i hjemlandet, men returnerer til Frederikshavn i løbet af sommeren. Vi glæder os til at byde ham velkommen tilbage, og ser frem til at have fornøjelsen af ham i en hel sæson.

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S


Nye UNLIMITED fordele Frederikshavn-direktør ovenud lykkelig for Europa-hjemmebane