Det er med stor glæde vi kan offentliggøre kontraktforlængelse med Mathias Mølgaard. Den hårdtarbejdende, og fysisk stærke Mølgaard, har underskrevet en et-årig aftale.

Desværre, fik Mathias Mølgaard det meste af sidste sæson ødelagt af en alvorlig skulderskade. En operation var nødvendig, og derfor blev det blot til 18 optrædener på isen. Derfor er det en ekstra sulten spiller vi får tilbage i truppen.

Med Mathias Mølgaard tilbage på holdet, får vi tilført en masse fysik. Han er en spiller der giver sig 100% i nærkampene, og han er også en spiller der kan skabe trafik foran mål i forbindelse med powerplay. Samtidig er Mathias Mølgaard en rutineret ræv, som de mange unge spillere i truppen kan læne sig opad.

Selv siger han om forlængelsen af kontrakten.

-Jeg er faldet rigtig godt til i Frederikshavn, i de første to år jeg har været heroppe. Desværre blev sidste sæson ødelagt grundet min skade, men jeg håber jeg kan komme stærkt tilbage, og få samme rolle på holdet. Jeg mærker intet til skaden, og kan træne med fuldt ud når vi starter op igen. I næste sæson skal vi blive et mere stabilt hold end vi var i år, hvor vi var lidt for ustabile. Men vi vandt heldigvis Final 4 pokalen, og den sejr skal vi ud og forsvare i den kommende sæson. Samtidig glæder jeg mig til at spille Continental Cup med White Hawks. Jeg har prøvet det et par gange før med Herning, og det bliver tre hårde dage med kampe hver dag. Men det er altid fedt at møde hold fra andre lande, så det ser jeg meget frem til.

Vi ser frem til at have Mathias Mølgaard tilbage for fuld styrke i den kommende sæson.

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S


Salget af støttetrøjer i Frederikshavn går strygende PRESSEMEDDELELSE: White Hawks sælger sæsonkort på abonnement til uhørt billig pris