Solide Christian Mieritz har underskrevet en ny et-årig aftale med klubben

Det er med stor glæde vi kan orientere om, at Christian Mieritz fortsætter i Frederikshavn White Hawks. Den 23-årige back har sat sin signatur på en kontrakt for den kommende sæson.

Christian Mieritz skal i gang med sin femte sæson i klubben, og er efterhånden blevet ægte vendelbo. Han er godt i gang med uddannelsen som tømrer, og ham og hans kæreste er sammen faldet rigtig godt til i byen.

Vi har i Christian Mieritz en stærk back, der måske ikke lige er ham der stjæler overskrifterne i medierne. Men han er en spiller der altid giver sig fuldt ud, og hans store force er det defensive arbejde. I den netop overståede sæson præsterede Mieritz også 13 point, inden han desværre blev skadet i kvartfinaleserien mod Esbjerg Energy. En skade, der heldigvis ikke kommer til at gå ud over sæsonforberedelserne til den nye sæson, hvor han er klar til at tage fat på sommertræningen inden længe.

Selv siger Christian Mieritz om forlængelsen.

”Vi har det virkelig godt heroppe i Frederikshavn, så det var nemt for mig at sige ja til at blive i klubben. Forudsætningerne er gode for holdet, og jeg ser frem til den nye sæson. Jeg føler, jeg har taget et step op for hvert år her i Frederikshavn, og jeg føler en positiv udvikling for både mig selv og holdet”

Han glæder sig over, at det forhåbentlig snart lykkedes at få fansene tilbage i de danske ishockeyhaller.

”Jeg glæder mig helt vildt til at se fansene igen. Det har virkelig været tamt at spille i tomme arenaer det meste af sæsonen, så det bliver fedt at løbe ind til en Nordjyske Bank Arena med masser af fans. Vi har savnet dem” lyder det fra Mieritz.

Vi glæder os over at have Christian Mieritz i truppen igen til den kommende sæson.

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S


Kenneth Rævdal laver comeback! Trøjeauktion 20/21