White Hawks har hentet den lynhurtige Oliver Anker Christensen på en kontrakt gældende for den kommende sæson

Så kan vi præsentere den første nyerhvervelse til White Hawks for den kommende sæson, i det 24-årige Oliver Anker Christensen tilslutter sig høgenes mandskab, når sæsonen indledes i august.

Oliver Anker Christensen har de seneste to sæsoner spillet i Odense, hvor han især i den netop afsluttede sæson leverede nogle gode præstationer. Han lavede 15 point, og bliver flere steder fremhævet som en af Odenses bedste i sæsonen.

Ellers er Oliver Anker Christensen Aalborg dreng, hvor han har spillet masser af kampe for Aalborg Pirates, med hvem han både har vundet Final 4 og det danske mesterskab. Derudover har han repræsenteret piraterne i Champions Hockey League, så det er en spiller der har prøvet lidt af hvert, vi får i den hvide trøje.

Oliver Anker Christensen er kendt for sin fart, og passer perfekt ind i det system Jari Pasanen gerne vil spille. Det har blandt andet også været gode snakke med netop Jari Pasanen, der har fået Oliver Anker til at sige ja til kontrakten, der gælder for en sæson.

”Efter at have spillet to år i Odense, hvor den sidste sæson var rigtig god, var jeg parat til at prøve noget nyt. Jeg har haft mange gode snakke med Jari Pasanen, og alt ved White Hawks lyder rigtig spændende, og tiltaler mig virkelig meget”

”Jeg kender nogle af spillerne i forvejen, og eftersom jeg er opvokset i Aalborg, er Frederikshavn et hold jeg har spillet mod rigtig mange gange i min ungdomstid, og i rivalopgørene i Metal Ligaen. Så jeg har spillet mod mange af mine kommende holdkammerater masser af gange, og kender også mange af dem. Det bliver rigtig sjovt at spille for White Hawks, og jeg glæder mig”

Oliver Anker Christensen flytter til Frederikshavn i løbet af sommeren, og vi ser frem til at byde ham velkommen når truppen går på is i august.

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S

 


Sidste Chance! Kenneth Rævdal laver comeback!