Den 24-årige finne gør comeback i White Hawks, efter to sæsoner hjemme i Finland.

Det er med stor glæde, at vi kan byde en gammel kending tilbage i den hvide trøje. Det er lykkedes os at blive enige med 24-årige Santeri Suistio om en kontrakt for den kommende sæson.

Finnen kom til White Hawks i 2018, og stoppede i klubben da slutspillet i 2020 blev suspenderet grundet Corona pandemien. Han nåede inden da knap 100 kampe i den hvide trøje, og var med da klubben hentede Final 4 trofæet i begyndelsen af 2020.

Sportschef Kasper Kristensen udtaler:

”Vi er rigtig glade for at få Santeri Suistio tilbage til Frederikshavn White Hawks. Han er en back, der ikke gør det sværere end det er, og formår at placere sig de rigtige steder. Han er en intelligent ishockeyspiller, med et super godt skøjteløb, der er rigtig dygtig til at tage pucken frem ad banen og væk fra modstandernes pres. Santeri besidder desuden en masse af de værdier vi vægter højt i Frederikshavn White Hawks, hvorfor han også altid giver sig 110 % for klubben og logoet på brystet”.

Selv siger Santeri Suistio om den nye kontrakt med White Hawks.

”Jeg er virkelig spændt på at komme tilbage til White Hawks. Jeg føler, det er det bedste sted at tage det næste skridt i min karriere. Jeg har kun gode minder om Frederikshavn, som er et smukt sted at bo, og med gode fans. Da jeg talte med Kasper Kristensen om opbygningen af et nyt hold, med et nyt trænerteam, lød det rigtig godt, og jeg kan ikke vente med at komme tilbage og komme i gang. Jeg er blevet to år ældre siden jeg var i White Hawks sidst, og jeg vil bidrage med det samme som altid, nemlig hårdt arbejde, og gøre det bedste for holdet”

Santeri Suistio ankommer til byen i slutningen af juli, og trøje nummer 36 ligger naturligvis igen klar til ham på hylden i omklædningsrummet.

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S

 


PRESSEMEDDELSE: Tjekkiske Radek Cip til White Hawks PRESSEMEDDELELSE: Aleksi Halme fortsætter i White Hawks