Elite Nord Frederikshavn A/S kan hermed offentliggøre, at vi har skrevet en et-årig kontrakt med den 28-årige canadiske back Brock Beukeboom.

Elite Nord Frederikshavn A/S kan hermed offentliggøre, at vi har skrevet en et-årig kontrakt med den 28-årige canadiske back Brock Beukeboom.

I sidste sæson lærte vi Brock Beukeboom at kende som en bundsolid back i Metal Ligaen, og selvom han spillede for bundholdet Odense Bulldogs, var han en spiller der altid gjorde god væsen af sig. Han er en spiller med store defensive kvaliteter, og med stor nærkampsstyrke i egen zone. Han er en spillende back, der samtidig har et godt skud fra blå linje. Han spiller med stor ro, og vil være en person de unge kan læne sig godt op ad, og ikke mindst lære af.

Selv siger Brock Beukeboom om skiftet til Frederikshavn White Hawks.

-Jeg er meget spændt på at skulle optræde for White Hawks i den kommende sæson. Efter at have spillet sidste sæson i Danmark, har det vist mig hvilke potentialer der er i de danske klubber. Jeg ser absolut White Hawks til at være en af de klubber, der kan kæmpe med om mesterskabet i næste sæson. Jeg føler, jeg kan bringe en masse erfaring og viden ind på holdet, og min forlovede og jeg glæder os rigtig meget til at komme til Frederikshavn. Jeg ser meget frem til at komme på is til efteråret sammen med mine nye holdkammerater. Jeg håber alle holder sig sunde og raske, og at ishockeysæsonen kan komme i gang til tiden.

Brock Beukeboom kommer til at spille med nummer 25 i White Hawks trøjen.

Vi glæder os til at byde Brock og hans forlovede velkommen til Frederikshavn senere på året.

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S


VIDEO: Check til White Hawks Salget af støttetrøjer i Frederikshavn går strygende