I Elite Nord Frederikshavn A/S er vi i fuld gang med opbygningen af det hold, der skal forsvare byens farver i det kommende år.

Derfor er det med stor glæde, vi kan indlemme tre af vores helt unge spillere i førsteholdstruppen i den kommende sæson. Fælles for dem alle er, at de har været med og snuse til elitemiljøet før, og nu skal de så for alvor være med omkring træning og kampe gennem sæsonen.

Det drejer sig om den 17-årige back Christopher Mulberg, den 18-årige forward Nikolaj B. Kristensen, og den 22-årige keeper Kevin Dich Frydkjær.

De vil i den kommende sæson indgå i den daglige træning og kampe, og vi ser meget frem til at følge deres udvikling. Det er tre talentfulde spillere, som alle er interesserede i at lære, og være en del af et elitemiljø.

I White Hawks vil man i år se flere unge spillere få mere ansvar, og vi vil som klub se lidt mere langsigtet fremad, i mange af de ting der bliver arbejdet med.

Kontraktlængderne på de tre unge er følgende.

Christopher Mulberg 1 år

Kevin Dich Frydkjær 2 år

Nikolaj B. Kristensen 3 år

Vi ved, at mange er interesserede i hvad der kommer til at ske fremadrettet i klubben, og vi kan oplyse, at vi snart håber at have en afklaring omkring klubbens nye trænerteam.

Med venlig hilsen

Elite Nord Frederikshavn A/S

 

 


METAL LIGAEN 2022/23 begynder 2. september HUSK - DER ER STADIG BILLETTER til Finlands-kampene