-Vi tager ansvar for vores lokalsamfund

Frederikshavn White Hawks glæder sig over, at klubben har forlænget endnu en aftale med en hovedsponsor. Bilforretningen Uggerhøj har underskrevet en ny tre-årig aftale, så den nu løber frem til 2026.

- For vores vedkommende handler det meget om at tage ansvar for vores lokalsamfund, og her mener vi, at sporten er en vigtig del, siger direktør Sten Uggerhøj.

Uggerhøj har eksisteret siden 1954 og har i dag bilforretninger i otte byer: Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Aalborg, Aarhus, Herning, Horsens og Kokkedal. Uggerhøjs hovedsæde ligger i Frederikshavn, blot et slagskud væk fra Frederikshavn White Hawks hjemmebane, Nordjyske Bank Arena.

 

Uggerhøj var én af 10 virksomheder, der startede Frederikshavn Svømmestadion og Isstadion tilbage i 1964, og Uggerhøj har været en del af ishockeysporten i Frederikshavn lige siden. Bilforretningen er både involveret i Frederikshavn Ishockey Klub og Frederikshavn White Hawks.

- Vi støtter således ungdom, bredde og elite. Vi har stor respekt for den måde, White Hawks er blevet drevet på i mange år. Frederikshavn er på landkortet, når der stilles landshold, og vi har dygtige drenge ude i verden. Bedre måde kan vi ikke sælge Frederikshavn på, mener Sten Uggerhøj.

Direktør René Jørgensen, Elite Nord Frederikshavn A/S, selskabet bag Frederikshavn White Hawks, ser frem til tre år mere med Uggerhøj som hovedsponsor.

- Først og fremmest er vi glade for, at Uggerhøj tager tre år mere som hovedsponsor. Samarbejdet med Sten og hans dygtige medarbejdere betyder meget for os, og vi håber, at det fortsætter i mange år. Det giver os nogle muligheder, som vi ikke kan undvære, siger René Jørgensen.

White Hawks har fire hovedsponsorer. De tre andre er Nordjyske Bank, Frederikshavn Havn og P. Conradsen.


PRESSEMEDDELELSE: Jacob Böll skifter til White Hawks HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Rødovre-Frederikshavn