Frederikshavn White Hawks har normalt overhånden, når holdet møder Odense Bulldogs. Et hurtigt kig på statistikken fortæller, at høgene vinder 7 ud af ti opgør mod Odense. Ikke desto mindre er det frederikshavnerne, der har revanche til gode, for Bulldogs vandt sidst de hold mødtes. Det var i øvrigt i Nordjyske Bank Arena d. 2. oktober, og fynboerne rejste hjem en sejr på 2-1.

Mandag aften er der så atter kamp i Metal Ligaen for Jesper Jensen og Co. Odense Bulldogs er igen modstanderen. Høgene har ligget stille nogle dage, og det har uden tvivl bekommet mange af spillerne vel. Skader har igennem hele sæsonen været en træls følgesvend for flere af spillerne, og selv om resultaterne alligevel har været flotte, så har det naturligvis været et problem. Forhåbentlig er der bedre tider på vej. Christian Mieritz blev for nogle dage siden tilføjet holdkortet igen, og Aleksandr Bumagin, der ikke har spillet en eneste kamp i sæsonen, kan også snart være klar igen.

Aalborg Pirates tog søndag en stor sejr over Herlev Eagles, og dermed er de tilbage på Metal Ligaens førsteplads, men White Hawks kan generobre den mandag med en sejr over Odense Bulldogs, som altså igen er modstanderen for høgene.

Frederikshavn White Hawks – Odense Bulldogs spilles mandag klokken 19.00.


Kampmagasinet Pucken om dagens kamp White Hawks og Metal Ligaen sendte 381.709 kr. af sted til Knæk Cancer