Metal Ligaen starter i den kommende uge. Heldigvis fristes man til at sige. Hockeyfolket har længtes efter igen at kunne se yndlingssporten live, og nu er det altså tæt på.

Frederikshavn White Hawks har en enkelt opgave tilbage, inden man fredag aften tager imod Herlev Eagles i Nordjyske Bank Arena, og det er forsæsonens sidste træningskamp. SønderjyskE er værter i Frøs Arena til tirsdagens afsluttende test, og det kan der komme noget rigtigt interessant ud af.

White Hawks har haft en stigende formkurve, og træningskampene har vist, at holdet bestemt har noget at byde ind med i den kommende sæson. To sejre over rivalerne fra Aalborg Pirates og knebne nederlag til Herning Blue Fox har peget i den gode retning. SønderjyskE er heller ikke uefne, og holdet har været bedst af alle i træningskampene. Det Vojens-baserede Mario Simioni-hold har sejre over blandt andre Herning og Esbjerg, og man tog også en sikker sejr mod et Odense Bulldogs, der ellers også har set skarpe ud. Så White Hawks bliver utvivlsomt matchet mod en stærk modstander, og vi er mange, der er ret interesserede i at se, hvordan Aleksandr Bumagin og holdkammeraterne vil klare den udfordring. Vi ved meget mere tirsdag aften omkring klokken 21.30.

SønderjyskE – Frederikshavn White Hawks spilles tirsdag klokken 19.00. Du får et fyldigt referat her på sitet umiddelbart efter sidste fløjt.


White Hawks Kampprogram - direkte i din kalender! Video: Kasper Kristensen