Et imødeset topbrag venter i aften, når Herning er værter til Metal Liga hockey

Det er et topopgør der er i vente i Herning i aften, når White Hawks truppen senere sætter sig i bussen og forbereder sig på opgøret i KVIK Hockey Arena.

Nummer et mod nummer to, og med masser af fans på lægterne. Heldigvis også en stor delegation fra Frederikshavn, hvor fanklubben for første gang i denne sæson sender en bus afsted på udebane. Herligt med opbakning til høgene.

Herning har vi mødt tre gange tidligere i denne sæson. To gange i træningskampe, og en enkelt gang i Metal Ligaen. Alle tre gange er Herning løbet med sejren. Mon ikke det er tiden vi får skovlen under midtjyderne? Det kunne passende være i aften, hvor en sejr også vil være lig med en booket billet til Final 4.

White Hawks fik i tirsdags Nikolaj Krag tilbage efter en mindre skade, da holdet slog Esbjerg efter overtid. I aften er Niklas Pavel også tilbage på backlinjen efter overstået karantæne, og det betyder at Sebastian Brinkman atter skal benyttes som forward.

Mieritz, Bertelsen og Bumagin er ifølge vores oplysninger ikke klar endnu, og Mads Larsen er der længere udsigter til at få på is igen, så det er stadig et skadesplaget høge-mandskab der skal ud og forsvare førstepladsen.

Der er kampstart klokken 18:00, og for de af Jer der ikke er på plads i Herning, så kan kampen som altid ses på TV 2 Play.


Blue Fox slog topholdet efter overtime Video: Henrik Christiansen