Det er vigtigt at du læser nedenstående igennem!

Fredag aften blev det besluttet at man vil tillade flere tilskuere til bl.a. ishockeykampe ud fra den model som superligaen benytter og med samme muligheder og restriktioner.

Det betyder derfor også at vi nu er sikre på at kunne tilbyde spænding, oplevelser og masser af action fra den 18. september.

De restriktioner som er igangsat, omhandler bl.a. afstand, hygiejne og en fornuftig sektions inddeling af arenaen i to sektioner med egne toiletforhold, boder med mere. Vi skal samtidigt kunne garantere et sæde imellem hver tilskuer, medmindre man er nære kontakter. Dvs. Familie eller nogen som man fast tager til hockey med (Det kan godt være nære venner eller kollegaer osv. altså folk man normalt ville sidde sammen med, når man tager til hockey.)

Dette betyder derfor også at vi er tvunget til at lave om på sædeplaceringerne, hvor efter man vil blive tildelt en ny plads ift. den du bestilte ved sæsonstart – i hvert fald indtil Corona restriktionerne slutter i den kommende sæson.

Det kræver derfor en del forarbejde som vi skal hjælpe hinanden med og derfor kommer i ind i billedet. Vi skal bruge jeres hjælp for at kunne definere hvem der er nære kontakter til hinanden, som gerne vil/må sidde sammen når man er til ishockey. Derfor beder vi nu sæsonkortholdere om en gang for alle at sende os en e-mail med hvem jeres nære kontakter er, så I kommer til at sidde sammen. Det er vigtigt at man er opmærksomme på at dette IKKE kan laves om efterfølgende og kommer til at gælde så længe der er Covid-19 restriktioner. Mailen skal sendes til: katrine@elitenord.dk, vi vil gerne udbede os e-mailen hurtigst muligt og senest 11/9. Bemærk vigtigheden i at I får svaret på dette, da det kommer til at afspejle hvem du sidder med indtil restriktionerne ændres!

Jo flere nære kontakter og gode sædeplaceringer vi kan identificere og skabe, des bedre kan vi få lavet en god salsplan med plads til alle vores fans, og dermed også skabe gode og trygge oplevelser for jer alle.

 

Så det i skal gøre NU er:

  • Send en E-mail til katrine@elitenord.dk med dine nære kontakter(Husk og få bekræftelse af dine kontakter inden).
  • Skriv deres fulde navn.
  • Skriv meget gerne sæsonkortnumre (kan kun findes ved at logge ind på computer, du kan også vedhæfte et skærmbillede af deres sæsonkort i appen, så finder vi kortnummeret gennem QR-koden).
  • Husk at skrive hvis du vil sidde sammen med supporterne.
  • Har du sæsonkort som ståplads, skal du give samme oplysninger, da alle skal sidde ned.

Infoen skal være i vores hænder inden den 11/9


LIVESTREAM: WHITE HAWKS møder Herning Blue Fox fredag aften Frederikshavn og Rødovre bytter hjemmebane 18. og 22. september