For kort tid siden blev det offentliggjort, at White Hawks deltager i næste sæsons Continental Cup. Efter sejren i Metal Final 4 i februar, hvor White Hawks strøg til tops efter semifinalesejr over hjemmebanefavoritten Aalborg Pirates, og finalesejr over Rungsted Seier Capitals, var høgene selvskrevet til en plads i den europæiske turnering.

Her til morgen var det så sidste frist for at sige ja eller nej tak til deltagelse, og det var med begejstring i stemmen, da direktør Henrik Andersen tidligere i dag kunne meddele DIU, at White Hawks bliver Danmarks eneste deltager i turneringen.

-Vi har selvfølgelig diskuteret frem og tilbage omkring deltagelsen i Continental Cup, da ingen jo ved hvordan vi kommer ud på den anden side af Corona pandemien. Vi har dog vægtet det meget højt at deltage i den europæiske turnering, og vi glæder os rigtig meget til at prøve kræfter med udenlandske modstandere. Vi så jo hvordan SønderjyskE så flot strøg til tops i turneringen i år, og derfor vil vi naturligvis gøre vores til at forsvare den danske sejr i den kommende sæson, lyder det fra White Hawks direktør Henrik Andersen.

Både SønderjyskE og Aalborg Pirates deltager i Champions Hockey League i den kommende sæson, så der er hele tre danske hold der skal ud og forsvare de danske farver i Europa.


VIDEO: Henrik Andersen White Hawks tæt på at ramme 1800 støttebilletter