En stærk White Hawks indsats rakte ikke til point i lokalopgøret, hvor dommeren fik en uheldig hovedrolle til sidst i opgøret.

Aalborg Pirates – Frederikshavn White Hawks 4-2 (0-1,2-1,2-0)

Endnu en stærk White Hawks indsats, men desværre ingen point med hjem fra lokalopgøret i Aalborg. En ultra tynd udvisning blev desværre afgørende, da piraterne efterfølgende med to minutter igen scorede i det powerplay. Ærgerligt, for høgene havde fortjent mindst et point i aften.

Første periode var ubestridt den bedste som White Hawks har spillet i denne sæson. Man dominerede i store dele af perioden, mod et Pirates mandskab der slet ikke fik ro, eller skabt det pres, som man inden opgøret havde forventet.

Der stod White Hawks på det meste, og det eneste minus var, at holdet kun formåede at score en enkelt kasse. Den stod Jacob Møller Jensen for, da Christoffer Åkesson tog et flot ridt op af siden, for med en perfekt pasning at finde den 20-årige forward, der scorede sit første mål som White Hawks spiller. Høgene i front i Nordens Paris, til stor glæde for de blot 100 supportere der havde taget turen til Danmarks fjerdestørste by.

Det burde være blevet både 2-0 og 3-0, men marginalerne var ikke med høgene i afslutningerne. Brinkman og Halme havde forholdsvis store muligheder, og Christopher Frederiksen ramte stolpen, da White Hawks var i powerplay. Mod slutningen af perioden ville Jesper Dahlroth også forsøge sig, men svenskeren fik desværre heller ikke held med en scoring.

Vi skulle små fem minutter ind i anden periode, før der igen skete noget nævneværdigt. Christopher Frederiksen mistede staven, og det bragte defensiven i ubalance. Det udnyttede hjemmeholdet til at udligne, og så regnede det ellers ind med bamser i Sparekassen Danmark Isarena. Det var Patrick Björkstrand der stod klar til at smide skiven ind bag en prisgivet Galansky.

10 minutters afbrydelse grundet opsamling af bamser, inden vi igen fik sat opgøret i gang.

Pirates fortsatte med at presse på ned mod Galansky, der hev flere store redninger frem. Høgene levede i den her periode meget på kontra, hvilket gav sporadiske chancer.

Fjerdekæden lyste for alvor op i aften, og Åkesson og Møller Jensen var meget fremtrædende. De assisterede begge, da Thomas Søndergaard ikke havde noget at skifte ud. Det var meget godt, for Søndergaard sendte pucken ind under George Sørensen, der ikke så alt for heldig ud i den sekvens.

Desværre holdt føringen ikke. Og det selvom White Hawks var i powerplay. Her formåede holdet ikke at få stillet noget op, og så var det desværre piraterne der fik udlignet, i samme moment som de blev fuldtallige. Det var Victor Rollin Carlsson der blev noteret scoringen.

Det brændte på flere gange, hvor Galansky sprællede mellem stængerne, og en enkelt gang havde han også stolpen til at redde for sig, da Spelling fyrede kanonen af.

Uafgjort 2-2 efter 40 minutter.

Spil i begge ender i tredje periode, der fra starten virkede tæt. Aalborg mest på pucken, og White Hawks med stor koncentration, og kæmpende for hver eneste puck.

Med fem minutter igen fik Christopher Frederiksen en stor mulighed tæt under mål, men George Sørensen var på plads og afværgede.

Med fire minutter igen skulle hoveddommer Martin Theiltoft lige gøre sig bemærket, da han dømte den tyndeste udvisning i denne sæson. Jesper Dahlroth måtte lettere forvirret skøjte til afkøling i to minutter, og det udnyttede Pirates desværre til en scoring i det efterfølgende powerplay. Trevor Gooch stod klar og styrede pucken ind i netmaskerne til 3-2 føring til hjemmeholdet.

I det sidste minut skøjtede Galansky ud af buret, men det gav bagslag, og med 30 sekunder igen kunne hjemmeholdet definitivt afgøre kampen med en scoring i det tømme mål. Det var igen Trevor Gooch der stod for scoringen.

Synd for høgene, der virkelig leverede en mandfolkeindsats foran små 4400 tilskuere.

 

 

 

 

 

 


HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Aalborg-Frederikshavn Afsted til Aalborg. White Hawks har brug for massiv støtte