Frederikshavn White Hawks kunne lørdag eftermiddag sætte v-tegn ud for sejr nummer tre i rad. Rødovre Mighty Bulls var ikke den store trussel mod høgene, og der var sådan set aldrig tvivl om udfaldet af kampen. Ikke alt sad i skabet for frederikshavnerne, men man lader meget passere, når bare der kontinuerligt sættes point ind på kontoen. I øjeblikket har White Hawks så mange af dem, at man indtager Metal Ligaens andenplads.

Mandag spiller Jari Pasanens tropper så sin femte kamp på kun ti dage. SønderjyskE tager imod i Vojens, og det tegner på forhånd ret lige og interessant. SønderjyskE er altid en svær modstander, og hjemme i Frøs Arena er de typisk ekstraordinært svære at have med at gøre. Men det har ikke spillet optimalt for Mario Simioni og hans folk så langt i årets liga, og SønderjyskE har et par kedelige nederlag på cv-et. Aalborg Pirates vandt eksempelvis 6-2 i netop Vojens, og Herning Blue Fox pillede helt og aldeles bukserne af sønderjyderne forleden med en knusende og ret ydmygende 7-0 hjemmesejr. Men alle vi, der har beskæftiget os med Metal Ligaen over et stykke tid, ved, at det værste tidspunkt at møde Mario Simioni og SønderjyskE er, når de er sårede. Så er høgene advaret.

White Hawks stiller op i Vojens uden et antal skadede spillere. Aleksandr Bumagin er naturligvis ikke klar endnu, Mikkel Bertelsen og Mads Larsen heller ikke, og det ser også ud til, at Christian Mieritz sidder ude. Desuden udgik Nicolaj Krag af Rødovre-kampen, og han er eventuelt heller ikke til rådighed.

SønderjyskE – Frederikshavn White Hawks spilles mandag klokken 18.00.


Ny sejr til White Hawks Video: White Hawks - Mighty Bulls