SønderjyskE vandt Final 4, og nu er det blevet tid til Metal Liga-hockey igen. Frederikshavn White Hawks spillede som bekendt ikke i weekenden. I stedet må man formode, at tiden er gået med træning, og det virker logisk, hvis opmærksomheden især har drejet sig om defensive justeringer. Høgene har tabt de seneste fire kampe, og målene er raslet ind. Hele 25 kasser har SønderjyskE, Odense og Rungsted sendt ind bag henholdsvis Mathias Seldrup og Filip Larsson.

Tirsdag aften drager White Hawks til Esbjerg for at møde Energy. Esbjerg er formstærke i ligaen. Godt nok tabte man senest til Rødovre Mighty Bulls. Det var overraskende, men måske havde vestjyderne allerede blikket rettet mod Final 4 i den netop overståede weekend. Her kom Energy i finalen, hvor det altså blev til et nederlag til SønderjyskE. Men Esbjerg har på trods af nederlag i de seneste kampe gjort det rigtigt godt i ligaen, og holdet befinder sig på andenpladsen og kæmper med Rungsted om duksepladsen.

For White Hawks gælder det om at finde sporet igen. Høgene har ikke set solide ud på det seneste, og når tingene ikke flasker sig, så kan det hele ind i mellem blive låst og krampagtigt. Men vi ved alle, at der findes store kvaliteter i holdet. Spørgsmålet er bare, om man kan få det frem.

I skrivende stund er der ikke meldinger og hverken Aleksandr Bumagin eller Justin Shugg, men det kan ikke vare længe, før de igen er med på holdet.

Esbjerg Energy – Frederikshavn White Hawks spilles tirsdag klokken 19.00. Du får referat her umiddelbart efter kampen.


STREAM: Esbjerg Energy-Frederikshavn WH Lodtrækning af virtuelle billetter til White Hawks