Julebragene mod Aalborg Pirates gav Frederikshavn White Hawks fire point, og det var måske mere, end de fleste havde forventet. Høgene tabte som bekendt opgøret i Nordjyske Bank Arena, men dagen efter i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg var der ingen slinger i valsen, og Jari Pasanens mandskab kunne vende retur med en 3-1 sejr.

Lørdag eftermiddag er det så endelig blevet tid til at følge op på triumfen i Aalborg. White Hawks har været ramt af coronatidens nedlukninger, og derfor fik man ikke spillet opgøret mod Herning Blue Fox, der var programsat til i sidste uge. Derfor har Jesper Jensen og hans holdkammerater holdt kamppause i længere tid, og de er uden tvivl ivrige efter at komme i gang igen.

Herlev Eagles – som altså er modstanderen lørdag – har på det seneste sagt farvel til et par store profiler. Først rejste Kyle Osterberg, og siden gjorde Yevgeni Lapenkov det samme. De to spillere vil blive savnet på, et Herlev-hold, der svinger meget. Her til aften var Eagles eksempelvis i Herning for at møde Blue Fox, og det blev en tivoli-kamp med fri entre i begge ender. Herning vandt 7-5. Men indimellem vinder Herlev også, og for knap et par uger siden, tog man sig kærligt af sin nabo, Rødovre Migthy Bulls, og vandt en storsejr i lokalderbyet.

Men White Hawks vil være favorit mod Herlev Eagles, der desuden dukker op i Frederikshavn med – må man formode – trætte ben efter en hård kamp på Heden mod Blue Fox.

Frederikshavn White Hawks – Herlev Eagles spilles lørdag klokken 15.00.


White Hawks starter året med en 5-4 sejr over Herlev Eagles AUKTION AF NYTÅRSTRØJER