Frederikshavn White Hawks har bestemt ikke abonneret på heldet i denne sæson. Men søndag eftermiddag var der endelig en smule medvind. Høgene vandt 3-2 ude over Herlev, på mål af Thomas Søndergaard, Sebastian Brinkmann og Robin Johansson, og selv om det i slutfasen blev intenst og Kevin Frydkjærs mål blev beskudt fra alle vinkler, så holdt man hjem og tog dermed årets første udesejr.

Tirsdag aften er der returopgør i Frederikshavn, og det er altså Herlevs tur til at bruge seks-syv timer i en bus inden en kamp. White Hawks skal meget gerne bygge videre på det øjeblikkelige momentum, man fik med sejren i Ørneborgen. Det helt forfærdelige black-out mod Aalborg Pirates blev delvist skyllet væk med tre point i hovedstaden, og nu skal man genrejse sig selv for alvor, så vi alle igen tør tro på, at White Hawks har en rolle at spille i årets liga.

Rødovre er stadig foran frederikshavnerne på den sidste slutspilsplads, men Mighty Bulls tabte søndag i Herning, og dermed formindskedes afstanden mellem de to klubber til 7 point. Det kan blive endnu bedre med en ny sejr over Herlev, for Rødovre står igen over for Herning Blue Fox, som typisk leverer godt, når man er i Herlev. Med andre ord: det kan begynde at ligne noget ret spændende, men det kræver en sejr mod Herlev Eagles tirsdag aften. Her må vi meget gerne være mange. Så er hockey bare sjovere.

Frederikshavn White Hawks – Herlev Eagles spilles tirsdag aften klokken 19.00.


4-2 sejr over Herlev! FRYDKJÆR STOD FREMRAGENDE, da høgene besejrede Herlev