Endnu en gang måtte White Hawks spillerne gå den tunge gang til omklædningsrummet uden point.

Det blev desværre til endnu et nederlag for White Hawks, da de i eftermiddag måtte strække våben med et 3-2 nederlag mod Herlev. Ikke den bedste indsats vi har set White Hawks i denne sæson, og det ligner et hold der lige nu er ramt på selvtilliden.

En typisk begynder-periode for et hold med en lang morgen og formiddagsbustur i benene, var hvad White Hawks diskede op med i de første tyve minutter. Mange fejlpasninger var grundlæggende det man så fra høgenes side af, og til tider et Herlev pres ned mod Mathias Seldrups mål.

Allerede efter fire minutter var der jubel i ”Ørneborgen”, da Magnus Molge blev spillet flot fri midt på banen af Kasper Larsen, og Molge svigtede ikke da han stod fri mod Seldrup. 1-0 til Herlev, der kløede på for yderligere scoringer.

White Hawks kunne ikke få det til at spille rent offensivt, og flere gange måtte Mathias Seldrup agere redningsplanke inde på stregen. Nytilkomne Mathias Asperup var efter små 11 minutter tæt på at overliste Seldrup, men afslutningen svigtede for den ellers så normalt træfsikre Asperup, og så røg høgene afsted i en kontra. Justin Shugg, med en perfekt pasning på blue-line til Nikolaj Krag, og så kunne han, via stolpen, sende pucken ind til 1-1. Det var ret beset White Hawks spillernes eneste rigtige chance i perioden.

Derfor var det heller ikke ufortjent at hjemmeholdet syv minutter før periodens udløb kunne bringe sig foran 2-1. Altid farlige Luis Blak Olsen kunne fra en spids vinkel passere Seldrup, og så brød jublen igen løs blandt de få tilskuere til eftermiddagens kamp. White Hawks spillerne var ikke tilfredse med den scoring, og især Justin Shugg og Kyle Hope lod dommerne forstå, at den scoring aldrig burde være fundet sted.

Derfor var det lidt op af bakke for høgene, som kom længere frem på isen i anden periode, og fik lagt flere gode pres mod Herlev defensiven. Brock Beukeboom lagde for med et godt slagskud, og der var anderledes bid i både pasninger og tacklinger fra høgenes side.

Derfor var det også en stor streg i regningen, at Magnus Molge for anden gang i eftermiddag kunne juble over en scoring, da han præcis midtvejs i perioden gjorde det til 3-1. Det var ikke efter spil og chancer i perioden, men det var de bedøvende ligeglade med i ”Ørneborgen” denne eftermiddag.

Der kom for alvor liv på lægterne fire minutter senere, da White Hawks scorede, samtidig med Herlev havde en afventende udvisning. Beukeboom havde mere held med afslutningen denne gang, men en Herlev spiller sank til isen, og så var der store protester fra spillere og tilskuere. Det gav et meget langt spilstop, hvor dommerne først skulle tjekke målet, og herefter også om der skulle udvisninger til.

Resultatet blev, til stor frustration for hjemmeholdet, en anerkendt scoring til høgene, og en badebillet til Magnus Lykke Johansen. 3-2 og nu fem minutters overtal til vendelboerne.

Det overtal kan vi ikke bringe de store overskrifter fra, for det var ikke godt det der blev leveret. Ja der var vel nærmest ikke en kvalificeret afslutning, så håbet om en udligning svandt som sekunderne tikkede af udvisningen og perioden.

Derfor 3-2 til Herlev efter 40 minutters ishockey.

Tredje periode blev et langt pres ned mod Herlevs defensiv, men desværre lykkedes det aldrig at score. De helt store chancer udeblev også, og det var ikke dagen hvor det offensive kom op at ringe. Derfor må spillerne nu tage den lange tur hjem fra København med 0 point i baggagen.

Allerede på tirsdag er der en ny chance for point, hvor formstærke Esbjerg gæster Nordjyske Bank Arena.

Øl tanken SKAL tømmes – GRATIS ØL! Billetinfo til 24/11 Frederikshavn White Hawks Vs. Esbjerg Energy