Det er tid til at trække en billet til kampen d. 24/11 mod Esbjerg Energy, kampen spilles kl. 19.00 i Nordjyske Bank Arena.

Billetinfo til 24/11 Frederikshavn White Hawks Vs. Esbjerg Energy

Det er tid til at trække en billet til kampen d. 24/11 mod Esbjerg Energy, kampen spilles kl. 19.00 i Nordjyske Bank Arena.

Du skal medbringe billetten (fysisk eller på app) samt et udfyldt smittesporingsskema, som afleveres i indgangen. Det er derfor ikke nok kun at have sit sæsonkort med!

Vi gør opmærksomme på at det er VIGTIGT at du sætter dig på den plads, som du er tildelt på billetten.

Husk at for at få adgang til kampen, så skal man bære mundbind eller visir når man færdes i Nordjyske Bank Arena. Dog må man gerne tage mundbind/visir af når man er siddende.

Der vil til kampen, ligesom foregående kampe gælde turnusordningen. Det vil derfor sige at hvis du havde billet til foregående kamp mod Herning Blue Fox, så vil du først få adgang til at kunne hente en billet d.23/11 kl. 12 i tilfælde af at alle billetter ikke er trukket.

 

Sæsonkortholdere:
Billetter bliver frigivet søndag d. 22/11 kl. 18.00, til dem som ikke havde adgang til forrige kamp.

Hvis ikke billetterne er hentet d. 23/11 kl. 12.00, vil de resterende billetter blive frigivet til dem som havde adgang til forrige kamp.

Billetterne kan trækkes i appen (Metalligaen) eller på http://shop.whitehawks.dk, Her logger du ind med din mailadresse og dit kodeord.

Hvis du har flere sæsonkort på samme bruger, så skal du sende en mail til katrine@elitenord.dk og bestille antal billetter svarende til dine sæsonkort.

Trods Turnusordningen er det stadigt VIGTIGT at du ved om du kan komme til kampen, inden du downloader billetten.

 

Dansk Metal Medlemmer

Som dansk metal medlem kan du hente én billet til onsdagens kamp, der vil til dansk metal medlemmer afsættes 40 billetter. Dansk metal billetter lægges ud søndag d. 22/11 kl. 18.00.

Er Dansk Metal billetter ikke trukket inden mandag d.23/11 kl.12.00 vil disse billetter blive frigivet til den alm. sæsonkortholder.
 

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, kan du maile til rene@elitenord.dk 

 


White Hawks nederlag i Ørneborgen White Hawks skal rejse sig mod Herlev