Tre herlige point på kontoen, og hele ni point i denne her uge til White Hawks, ud af lige så mange mulige.

Frederikshavn White Hawks – Rødovre Mighty Bulls 3-1 (0-0, 3-1, 0-0)

Tre scoringer på syv minutter blev altafgørende i eftermiddag, da White Hawks tog deres tredje sejr på stribe. Denne gang var det forstadskøbenhavnerne fra Rødovre der blev sendt hjem fra Nordjyske Bank Arena med et nederlag i baggagen. Rødovre havde dog stor ære af kampen, og lagde sig ikke ned, som man tidligere har oplevet, når det har set skidt ud.

Vi fik dog ingen scoringer i første periode, men det var ikke fordi chancerne ikke var der. Selvom Rødovre ikke havde pucken meget, så var det dem der havde de største muligheder i perioden. Jonathan Brinkman og Johan Lundgren havde et par giftige styringer, som Galansky mirakuløst fik afværget, og Joshua Heerwagen bragede et skud på stolpen. Her kunne det nemt være blevet til en føring til gæsterne.

Eftermiddagens hjemmehold ville dog også lege med, og her kom chancerne for alvor mod slutningen af perioden. Her styrede Jesper Jensen pucken på stolpen, og et powerplay mod slutningen gav også nogle muligheder, men Rødovre forsvarede sig heroisk, og flere gange var de nede og blokere skud. De havde noget at bevise, og Thor Dresler fik i hvert fald bevis for, at kvaliteten og viljen på mandskabet er til stede.

White Hawks moste på fra begyndelsen af anden periode, og gæsterne havde svært ved at følge med. På syv minutter gik vendelboerne fra 0-0 til 3-0, og det var fuldt fortjent, mod et gæstehold der halsede bagefter. Oliver Anker var første mand på tavlen, da Thomas Søndergaard fandt ham ved bagerste stolpe. En situation, hvor Rødovre havde flere chancer for at sende pucken ud af farezonen.

Knap midtvejs i perioden blev det så 2-0, da Sebastian Brinkman fulgte op på sin egen retur fra Rørth, og lagde pucken ind i netmaskerne. Og bare et minut senere var det den nybagte far, Christopher Frederiksen, der sendte skiven ind bag Rørth.

Når korthuset vælter, så vælter det med et brag i Rødovre. Det har vi set tidligere, med 6-0 og 9-1 lussinger, og man frygtede det værste på gæsternes vegne. Men Dresler tog en time out, og det så ud til lige at vække hans mandskab.

To udvisninger i træk til hjemmeholdet hjalp dem også, og Rødovre fik for alvor skabt noget trafik inden foran Galansky. Derfor var det bestemt heller ikke ufortjent, at Jonathan Brinkman fik reduceret til 3-1 med seks minutter tilbage af perioden. Godt powerplayspil af gæsterne, hvor Brinkman var ovre en retur fra tjekken i høge-buret.

Da spillet skulle genoptages efter scoringen, blev målscorer Jonathan Brinkman ramt i hovedet af enten en stav eller pucken. Det var svært for dagens skribent at se hvad der reelt skete, men blodet flod fra hovedet af uheldige Brinkman, og lægen blev straks tilkaldt. Hvor slemt det står til må de kommende dage nok vise, og det følger vi naturligvis op på her på sitet.

Tredje periode åbnede meget rodet, og der var ikke alverden med struktur i spillet fra nogen af holdene. White Hawks mest på pucken, men de store chancer blev det ikke til. Omvendt kan man sige, at så længe de havde pucken, så kunne Rødovre ikke score, og det var jo egentlig en fin taktik med en to-måls føring i baggagen.

Det er dog værd at nævne kæden med Thomas Søndergaard, Sebastian Brinkman og Oliver Anker hos vendelboerne. I størrelse fylder de ikke meget, men på isen har de bevist sig som en særdeles god angrebskæde på Jari Pasanens mandskab. Dygtigt holder de i pucken, og sæsonstarten har vist, at de også er målfarlige. De er giftige næsten hver gang de er på isen, og de har gang i noget spændende i den her sæson.

Rødovre havde flere gode individuelle præstationer i dag. Især Johan Lundgren gjorde sig bemærket med flere nærgående ting, og Jonathan Brinkman var god, inden han desværre måtte udgå. Derudover var der også sikkert målmandsspil af William Rørth, så trods alt en hel del positivt at tage med hjem hos Thor Dresler, selvom det ikke blev til point i eftermiddag.