Det gik slet ikke for Frederikshavn White Hakws, da man tirsdag aften var i Hørsholm for at møde de danske mestre fra Rungsted Seier Capital. Nordsjællænderne vandt forholdsvis ubesværet med 4-1, og White Hawks kan især give skylden til en offensiv, der ikke kendte sin besøgelsestid. Høgene var fint med i spillet, og man skabte egentlig også muligheder, men pucken ville ikke det sidste stykke ind. Og når man så samtidig får lavet store fejl i egene zone, så kan det gå galt, og det var omtrent det, der skete.

Torsdag aften skal man på den igen. Herning Blue Fox kommer på til Frederikshavn. Det bliver de to holds fjerde indbyrdes opgør denne sæson, og det står foreløbigt 21 til Herning, men White Hawks vandt sidst holdene mødtes. Det var i Nordjyske Bank Arena i november, og det blev 3-1 til White Hawks.

Jesper Jensen blev eneste repræsentant for det nuværende White Hawks-mandskab, som landstræner Heinz Ehlers fandt god nok til at komme med til OL. Måske er der et par skuffede spillere i truppen, som havde håbet, at Ehlers ville kigge deres vej. Ærgerligt for dem, at landstræneren valgte anderledes.

White Hawks har brug for tre point, hvis man stadig skal gøre sig forhåbninger om at nærme sig top tre. Det gælder i øvrigt også, at man skal holde Esbjerg og andre jagtende hold under sig væk, så Blue Fox må gernes sendes hjem uden noget som helst. Torsdag aften får vi svaret på, om det kan lade sig gøre, og det bliver heldigvis i en arena, der igen kan rumme tilskuere.

Vær opmærksom på, at Frederikshavn White Hawks – Herning Blue Fox spilles på det lidt atypiske tidspunkt klokken 19.45.


Information vedr. Restriktioner, indgange og billetter. VIDEO: Højdepunkter fra Rungsted-Frederikshavn