Kvaliteten var svingende og begge holds forsvar i det gavmilde hjørne, da White Hawks vandt 5-4 over Odense Bulldogs.

Pre-season kører på fulde omdrejninger, og for Frederikshavn White Hawks var det søndag eftermiddag blevet tid til den fjerde træningskamp. Høgene tog imod Odense Bulldogs, som man også løb ind i for knap halvanden uge siden. Ved den lejlighed vandt White Hawks med sikre 6-0, men det var et forstærket Odense-mandskab, der stillede op i Nordjyske Bank Arena. Flere imports og også Sebastian Ehlers var med hos Bulldogs. Fraværende var dog den tidligere White Hawks-profil Dale Mitchell. Han er ude med en knæskade, der ifølge rygterne afholder ham fra ishockey i de næste mange måneder.

Hos White Hawks kunne hjemmepublikummet for første gang stifte bekendtskab med Oleg Yashin og Brock Beukeboom. De to nytilkomne på høgeholdet var med i fredagens 2-4 nederlag i Herning, men spillede søndag for første gang sammen på deres nye hjemmebane. .

Den første periode startede ikke godt for White Hawks. Odense satte sig på spillet fra start, og i en længere periode parkerede de i hjemmeholdets zone. Derfor var det heller ikke ufortjent, at Sebastian Ehlers kunne bringe Bulldogs foran. Herefter åd høgene sig ind i kampen, og udligningen kom midtvejs, da Lucas Andersen drog nytte af godt forarbejde af Mads Larsen og Nikolaj Krag. Det er ikke for meget sagt, at spillet svingede en del frem og tilbage i perioden, og Odense fik momentum i forlængelse af en White Hawks-udvisning til Mads Larsen. Han fik den for tripping på Sebastian Ehlers, og det gav Odense en del muligheder. Mathias Seldrup var dog igen en sikker skanse. Da hjemmeholdet blev fuldtallige, opstod en pludselig kontramulighed til Aleksandr Bumagin og Jesper Jensen, og sidstnævnte satte pucken mellem benene på Tadeas Galansky til hjemmeføring 2-1. Odense foran på skudstatistikken 10-8, men høgene i front 2-1 efter de første tyve minutter.

White Hawks startede anden periode i overtal. Bulldogs´ Brandon McNally fik en to minutters straf for roughing i forbindelse med afslutningen på første periode. Hjemmeholdet fik indledningsvist ikke stillet et ordentlig powerplay op, og i stedet kunne Martin Larsen udligne på et kontraangreb. Men kun sekunder senere var høgene igen foran. Mathias Mølgaard fik passeret Galansky. Omkring fem minutter senere blev det også 4-2 til White Hawks. Et powerplay var ved at løbe ud, men et større pres mod Odense-målet gav til sidst scoring. Kyle Hope havde sidste stav på og blev assisteret af Mads Larsen og Jesper Jensen. Med et par minutter igen på uret fik Lucas Andersen en stor mulighed, da Odense tabte pucken ved blue line. Andersen fik masser af tid og plads til at løbe mod målet. Hans afslutning blev dog en smule arrogant, og Tadeas Galansky fik afvist forsøget. Med omkring halvandet minut igen var White Hawks endnu en gang i overtal, og for anden gang i perioden tillod man, at Odense scorede med en mand mindre på isen. Mads Larsen tabte pucken i angrebszonen og så havde Lukas Lundvald frit løb og kunne sætte pucken mellem benene på Mathias Seldrup. Noget sløset, syntes de fleste i Nordjyske Bank Arena. 4-3 til White Hawks efter to perioder.

Fem minutter ind i den sidste periode blev det 5-3 til White Hawks. Sebastian Ehlers sad ude for roughing, og i det powerplay blev der sendt mange skud mod Galansky-kassen. Mads Larsen stod for scoringen. Halvvejs i perioden kom Odense i overtal, og det endte såmænd også med mål. Oliver Anker Christensen blev målscorer efter et flot skud fra blue line. Sebastian Brinkmann fik med små fire minutter igen en tynd udvisning, der blev fulgt op af endnu en til Brock Beukeboom for en boarding på Lukas Lundvald. Det gav en overgang en ond atmosfære i Nordjyske Bank Arena, og siden røg også Odenses Martin Larsen ud for roughing. Med halvandet minut igen tog Odense timeout. Ud røg Tadeas Galansky og i spil seks mod fem kunne Bulldogs presse White Hawks. Det blev til nogle halvfarlige forsøg, men mål kom der ikke ud anstrengelserne. White Hawks vinder 5-4 over Odense Bulldogs i en noget svingende affære.